Obavijest

Mostarski vrtići zabrinutim roditeljima: Ljubavnice ne rade kod nas

U priopćenju ravnateljica ove ustanove Danijela Kegelj navodi kako je je velik broj roditelja cjelodnevno kontaktira zbog navodne ljubavnice ili ljubavnice koje rade kod njih.
Gospodarstvo / Flash | 18. 03. 2020. u 18:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Internet stranica vrtici-mostar.ba, koja je inače službena internet stranica šest gradskih vrtića objavila je priopćenje za roditelje čija djeca koriste njihove usluge.

U priopćenju, ravnateljica ove ustanove Danijela Kegelj navodi kako je je velik broj roditelja cjelodnevno kontaktira zbog navodne ljubavnice ili ljubavnice koje rade kod njih.

Stoga je objavila obavijest u kojoj stoji:

''Veliki broj vas kontaktira nas cjelodnevno u strahu jer je navodna ljubavnica ili ljubavnice rade kod nas. Za neke od njih nikada nismo ni čuli, a neke su prije više mjeseci, kada nije bilo ni naznaka korona virusu, bile koji dan na zamjeni.

Molim Vas za razboritost i smirenost. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Na našu web stranicu stavljati ćemo ideje za druženje sa djecom. Pravovremeno ćemo Vas o svemu obavještavati.

Čuvajmo jedni druge i vidimo se kada nadležni o tome odluče''

Inače, nakon odluke Kriznog stožera HNŽ koja je donesena u četvrtak 12. ožujka o obustavi rada vrtića i drugih obrazovnih ustanova još nitko od službenih osoba se nije očitovao o plaćanju vrtića s obzirom da neće raditi više od pola mjeseca.

 

Kopirati
Drag cursor here to close