budite na oprezu

Mostarski park postaje prijetnja za djecu

Gospodarstvo / Flash | 27. 09. 2016. u 09:24 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako smo više puta pisali o nemaru, oštećenosti i dotrajalim igračkama u mostarskom parku Zrinjevac, ovaj put na taj problem ukazao nam je i zabrinuti roditelj koji apelira na odgovorne da nam kažu tko je uopće nadležan za održavanje igračaka u parku.

''Ove stvari su jako opasne za malu djecu, pogotovo rupa ispred dva mala tobogana, te čavli koji vire iz trulih i polomljenih dasaka. Više sam puta bio svjedok kako maloj djeci upada noga u nju i samo brzim reakcijama roditelja djeca nisu ozlijeđena'', poručio je zabrinuti roditelj i dodao kako je sramota Grada da je park ovako zapušten te se nada kako će odgovorni imati sluha i sanirati navedenu štetu.

Park ''Zrinjevac'' je jedino pravo mjesto za zabavu najmlađih žitelja grada na Neretvi, no unatoč prijetnji bezbroj opasnosti s dotrajalog inventara, roditelji i djeca su prisiljeni koristiti ga i u takvom stanju. Razumljivo je da se igračke, klackalice i ljuljačke s vremenom istroše, ali razumijevanja za nečinjenje ničega da se djeci osigura sigurna igra ne smije biti.

Pogledajte fotografije i procijenite sami.

Kopirati
Drag cursor here to close