Dom za siromašne

Mostar: Vlada donirala novac za izgradnju Studentskog doma

Gospodarstvo / Flash | 12. 09. 2016. u 10:05 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg posjetio je gradilište Studentskog doma za siromašne studente u Mostaru i uručio donaciju Vlade namijenjenu nastavku izgradnje tog značajnog objekta, priopćeno je iz Ureda za informiranje te vlade.

Zahvaljujući na donaciji fra Iko Skoko kazao je kako je do sada na izgradnju utrošeno više od milijun KM, a završetak ovisi o daljem priljevu sredstava,

''Pozitivno je da radovi od početka nisu obustavljani te iz dana u dan napreduju. No, da bi objekt bio useljiv potrebno je još dosta novca. Nadam se kako će humani ljudi, kao i do sada, nastaviti podržavati ovaj projekt'', kazao je fra Iko, dodajući kako će Dom pod svoje okrilje moći primiti 150 studenata koji nisu u mogućnosti plaćati troškove studiranja.

Herceg je izrazio zadovoljstvo napretkom radova, kazavši kako će Vlada, sukladno mogućnostima, nastaviti podupirati projekt izgradnje Doma.

Inače, u sklopu objekta, pored Studentskog doma koji će moći primiti 150 studenta slabijeg imovnog stanja, planirana je i javna kuhinja, te Međunarodni centar za dijalog, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close