Mostar

Stanari traže prilaz: Okruženi smo zidovima, prometnicama i rampom

Ostalih 35 obitelji u apelu ističu kako se u novonastaloj situaciji doslovno nalaze u ''zatvorenom/ropskom statusu, bez i minimalne mogućnosti za nesmetan prilaz pješaka, a kamoli automobila''.
Gospodarstvo / Flash | 20. 02. 2018. u 08:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prolazimo kroz pravu noćnu moru, zgrada nam je okružena zidovima, prometnicom i rampom, a nama je onemogućen normalan prilaz'', tvrdi 35 vlasnika stanova i poslovnih prostora zgrade na adresi Rudarska 20 A i B u Mostaru.

Kako ističu u apelu, sa sjeverne strane zgrade, Gradska uprava Mostar (Odjel za urbanizam i graditeljstvo) nije do danas, izvršila elementarnu obvezu (planiranu) otvaranja prilazne ceste, prilaza i pristupa, dok je s istočne strane izgrađena nova prometnica.

35 obitelji u apelu ističu kako se u novonastaloj situaciji doslovno nalaze u ''zatvorenom/ropskom statusu, bez i minimalne mogućnosti za nesmetan prilaz pješaka, a kamoli automobila''.

Stanari se pitaju kako Grad dopušta da se onemogući normalan prilaz jednoj zgradi u kojoj živi stotinjak stanara? Na koji način da sutra interveniraju vatrogasci, Hitna pomoć, gdje da stanari parkiraju, kako da normalno uđu u svoju zgradu?

Vlasnici stanova i poslovnih prostora kažu za Bljesak.info kako su se putem svojih izabranih predstavnika obraćali mnogim instancama, ali  i da se do danas nitko se nije nimalo zabrinuo radi narušavanja njihovih prava.

Kopirati
Drag cursor here to close