Čeka se kraj

Mostar: Eksperiment s radovima u Eksperimentu

Gospodarstvo / Flash | 13. 10. 2016. u 10:05 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već smo ranije pisali da je dvorište mostarskog naselje Experiment trebalo dobiti novi izgled i biti do kraja renovirano do sredine rujna, no uskoro će sredina listopada i radovi još nisu završeni.

Istini za volju, veliki dio posla je završen i već se naziru konture novog i ljepšeg dvorišta, ali su, kako saznajemo, stanari nezadovoljni jer se neki od ključnih problema i dalje nisu riješili.

''Jedan od velikih problema jeste smeće koje niti je bilo ograđeno, niti uredno odlagano u kontejnere. Točnije, smeća je više bilo izvan kontejnera nego u njima. Tijekom obnove dvorišta, planirano je da se kontejneri za smeće ograde i stave u taj ograđeni prostor, koji treba biti i natkriven no ništa od toga još uvijek nije urađeno, kontejneri i dalje stoje na ulici'', rekao je za Bljesak.info jedan od stanara koji je zabrinut da će cijela priča oko radova ostati na ovome, odnosno da će dobiti polovično rješenje.

Uz problem sa smećem, istaknut je problem s nepostojanjem pristupne staze koja vodi do igrališta te se roditelji i djeca do postavljenih klackalica i ljuljački 'probijaju' kroz blato.

Zabrinuti zastojem u radovima, stanari su pokušali razgovarati s izvođačem radova, no bezuspješno.

''Pokušali smo kontaktirati izvođača radova, da saznamo koji je novi rok za završetak radova, ali bez uspjeha. Kako do njega nismo mogli doći, planiramo tražiti sastanak sa nadležnima unutar gradske administracije, ne bi li dobili potrebne informacije'', rekao je jedan od stanara i dodao kako nije neuobičajeno da građevinski radovi kasne, neuobičajeno je da se ne zna koji je novi rok za završetak radova.

Kopirati
Drag cursor here to close