Naselje Rudnik

Mostar 'bogatiji' za još jednu mini-deponiju smeća

Kao razlog tome, kako javljaju čitatelji našeg portala, deponija je nastala zbog ''zapanjujuće nebrige gradske čistoće''.
Gospodarstvo / Flash | 16. 03. 2018. u 14:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar 'bogatiji' je za još jednu mini-deponiju smeća, nastalu u naselju Rudnik.

Kao razlog tome, kako javljaju čitatelji našeg portala, deponija je nastala zbog ''zapanjujuće nebrige gradske čistoće''.

Deponija u ovom mostarskom naselju nastaje kada su, kako čitatelji tvrde, radnici čistoće uklonili kontejnere. Uz to, do odlagališta se ne može doći zbog blata koje nastaje poslije kiše.

''To je nekad bilo obično odlagalište smeća, koje je služilo svrsi. Radnici čistoće su izmakli kontejnere, s nepoznatim motivima, sa asfalta na zemlju i nakon toga slijede kiše, nakon kiša dolazi teški kamion za prikupljanje smeća koji stvara blato'', javljaju čitatelji iz naselja Rudnik.

Foto: Snimio čitatelj / Smeće u naselju Rudnik

Čitatelji ipak smatraju da za nastanak deponije nisu u potpunosti krive gradske službe, zbog toga što i stanovnici okolnih zgrada navedenu lokaciju koriste za parkiralište te vozilo čistoće nije u mogućnosti redovito uklanjati otpad.

''Ponekad kamion čistoće dođe i ne može pristupiti kontejnerima, svirne par puta u potrazi za vozačima parkiranih automobila i neizbježno ode nakon par minuta'', tvrdi čitatelj i dodaje da ''ljudi ne mogu pristupiti kontejnerima i odlučuju se za vježbanje šuta sa najbližeg asfalta''.

Kopirati
Drag cursor here to close