Novo!

Moja-Korpa.com nova internetska trgovina!

Od sada uz samo nekoliko klikova putem web shopa Moja Korpa, možete naručiti pića iz vrhunskog asortimana brendova: Heineken, Karlovačko, Laško, Zaječarsko, Stari Lisac, Juicy, Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, Gordon's.
Gospodarstvo / Flash | 21. 04. 2020. u 12:18

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolje što možemo da učinimo kako bismo zaštitili sebe i druge je izbjegavanje kontakta i izlaska iz kuće u vrijeme pandemije. Međutim što s kupovinom? Najsigurniji način da obavimo kupovinu i plaćanje je putem interneta. Prednost online kupovine je u tome što ne morate da izlazite iz kuće i dolazite u kontakt sa drugima da biste kupili proizvod. Dodatni benefit je da te iste proizvode dobijete ispred svojih vrata.

Boreas d.o.o. članica grupacije Stanić, vodeće grupacije u proizvodnji sokova, distribuciji pića, duhanskih proizvoda i tehničke robe, je omogućila svojim potrošačima novo, brzo i jednostavnije mjesto kupovine iz udobnosti svoga doma. Pored postojećeg “Shop in shopa” na portalu OLX , iz produkcije je izašao i vlasititi web shop jednostavnog i zanimljivog naziva Moja-korpa.

Moja korpa je web shop platforma, koja je svojim potrošačima obezbjedila kartično on-line plaćanje, kao i plaćanje pouzećem, uz besplatnu dostavu. Minimalna narudžba je 25 KM, a sve uvjete kupovine možete pronaći na Moja-korpa.com.

Od sada uz samo nekoliko klikova putem web shopa Moja Korpa, možete naručiti pića iz vrhunskog asortimana brendova: Heineken, Karlovačko, Laško, Zaječarsko, Stari Lisac, Juicy, Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, Gordon's, Besplatna dostavu u roku do 48 sati.

Svakako posjetite Moja-Korpa.com jer u narednom periodu vas očekuje pregršt zanimljivih ponuda, popusta i poklon paketa!

Kopirati
Drag cursor here to close