Mjesna zajednica

Potez koji vraća vjeru u ljude: Otvorili račun u trgovini za najpotrebitije

Naglasak je na osnovnim te su zamolili da se to ne iskorištava i uzimaju luksuzne namirnice, jer bez njih se može, naveli su u priopćenju.
Gospodarstvo / Flash | 01. 04. 2020. u 20:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesna zajednica Mrkodol iz Tomislavgrada odlučila se na vrijedan potez u vremenu kada cijelom svijetu, pa tako i stanovnicima ove općine prijeti ekonomska kriza. Naime, MZ Mrkodol odlučila je otvoriti račun u Trgovačkom centru u tom selu, na koji će moći svi žitelji sela, ukoliko se nađu u teškom financijskom stanju, uzeti osnovne životne namirnice.

Naglasak je na osnovnim te su zamolili da se to ne iskorištava i uzimaju luksuzne namirnice, jer bez njih se može, naveli su u priopćenju.

''Isto tako, u dogovoru s vlasnikom Ivanom Ćurićem – Bikićem, za one koji ne budu u mogućnosti doći do trgovine, mogu se javiti Ivanu na broj mobitela 063 331 220, naručiti namirnice i one će u vrlo kratkom roku biti isporučene na kućni prag.

Još jednom naglašavamo da je akcija namijenjena žiteljima koji se nalaze ili se mogu naći u teškoj financijskoj situaciji i bez ustručavanja mogu na ovaj način uzeti osnovne životne namirnice.

Ovo je vrijeme kada bi svi trebali pokazati svoju humanost, koliko možemo pomoći susjedima i bližnjima. Prošle su i gore stvari, proći će i ovo, ne dopustite da vas obuzmu loše misli. Odgovornošću, uz suosjećajnost i zajedništvo pobijediti ćemo ovu nesreću i iz svega ovoga izići jači i bolji'', navodi se u priopćenju MZ Mrkodol koje budi vjeru da i dalje postoji humanost i suosjećanje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close