od petka 9.4. do nedjelje 11.4.

Mepas Mall slavi 9. rođendan!

Budite i ove godine dio rođendanske priče! Sigurni smo da ćete uživati u tri dana vrhunskog rođendanskog shoppinga i čarobnim slatkorijama koje smo vam pripremili!
Gospodarstvo / Flash | 07. 04. 2021. u 12:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Volimo rođendane, iznenađenja i odlične ponude, a vjerujemo i vi!

U susret tomu, pozivamo vas da se od petka 9.4.2021. do nedjelje 11.4.2021. zaputite u Mepas Mall, jer vaš omiljeni centar slavi 9. rođendan!

Iako je godina iza nas po mnogo čemu bila izazovna i neobična, obilježena neobičnim novim navikama i borbom za zdravlje, vjerni posjetitelji Mepas Malla omogućili su da, unatoč svemu, naš centar ostane mjesto susreta i najboljeg shoppinga!

Stoga smo za vas, povodom 9. Mepas Mall rođendana, odlučili organizirati Shopping Dane, koji će trajati od petka 9. do nedjelje 11.4.2021.

Pripremite rođendansku listu želja i proslavite rođendan omiljenog centra sa stilom! Svi posjetitelji će moći uživati u najboljem rođendanskom shoppingu uz mnoštvo popusta, gdje će svatko, uvjereni smo, pronaći savršen odjevni komad za sebe po fenomenalnim cijenama.

Rođendanske pogodnosti možete pogledati na LINKU

Ljubazne hostese sve dane proslave rođendana dijelit će preukusne muffine, mnogobrojne slatkorije, kao i zaštitne maskice u kojima ćete se osjećati sigurno u našem centru.

Budite i ove godine dio rođendanske priče! Sigurni smo da ćete uživati u tri dana vrhunskog rođendanskog shoppinga i čarobnim slatkorijama koje smo vam pripremili!

Svakako, ne zaboravite biti odgovorni kako bi boravak u omiljenom centru bio što sigurniji!

Hvala vam za 9 godina povjerenja!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close