Posebna ponuda

Mega-akcija u Modroj Stijeni: 10 dana niskih cijena

Gospodarstvo / Flash | 06. 06. 2017. u 06:03 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nove tendencije na svjetskom tržištu pokazuju da su keramičke pločice zauzele vodeće mjesto u građevinskoj industriji i dizajnu interijera. Njihova primjena se proširila na sve prostorije u domu.

Posebno ističemo gres keramiku koja je otporna na vremenske uvjete i pritisak te je pogodna za vanjsku i unutarnju upotrebu, kao i za zidno i podno postavljanje zbog čega je izrazito tražena u arhitekturi.

Pločice koje imitiraju mramorne površine nalaze se na samom vrhu u ponudi, no ovaj put proizvođači naglasak stavljaju i na industrijski stil i njegovo prekrasno 'sivilo'. Nevjerojatno je kako se različitim nijansama sive, beige, smeđe i drugih boja postiže imitacija kamena, cementa i zemlje.

Zahvaljujući sve većim dimenzijama postiže se željeni stil koji daje eleganciju, modernizam, a ovisno o modelu čak i ekstravagantnost. Najveća prednost velikih formata, koje su postale apsolutni hit, je u njihovom lakšem održavanju i boljoj percepciji prostora u kojem se nalaze.

Magnum dimenzijama, dizajnom i završnom obradom novi modeli gres keramike u Modroj Stijeni objedinjuju posljednje trendove i jedne od najpoznatijih proizvođača u svijetu keramike.

U razdoblju od 5.-15. lipnja traje jedinstvena akcija do 50% popusta, u kojoj osim snižene keramike možete pronaći i najpovoljnije fleksibilno ljepilo u regiji po cijeni samo 12,90 KM po vreći.

Ako ste u procesu gradnje ili renovirate dom potražite gotove kamene klupice snižene i do 60%.

Kada je u pitanju kamen u Modroj Stijeni, koja je lider u regiji, možete pronaći mramore i granite iz cijelog svijeta!

Kopirati
Drag cursor here to close