Pobjednik

Ljubiša Gornik iz Banja Luke među pobjednicima Tuborg natječaja za dizajnere

Gospodarstvo / Flash | 29. 01. 2016. u 15:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tuborg natječaj za dizajnere koji je podrazumijevao kreiranje ambalaže je završen i pobjednici su odabrani. Ljubiša Gornik iz Banja Luke se našao među mladim dizajnerima čiji će radovi biti producirani i u 2016. godini se naći na policama širom regije, priopćeno je.

O Tuborg-u, inspiraciji i iskustvima sa natječajem Ljubiša je izjavio:

''Za natječaj sam saznao preko prijatelja koji je vidio objavu na Facebook-u i istu proslijedio meni. Odluka da sudjelujem na natječaju je bila trenutna. Ovo je za mene bio veliki izazov zbog toga što Tuborg kao brand zaslužuje da sve u vezi sa njim bude vrhunsko. Inspiraciju sam našao u elektronskoj glazbi koju sam vizualno povezao sa riječima i slova pretvorio u binarni kod koji je grafički i predstavljen na etiketi i konzervi. Radujem se da uživo vidim etiketu i limenku iz kojih ću popiti Tuborg''.

Pobjednici natječaja će osim prilike da se njihov dizajn nađe na milijunima limenki i etiketa, također dobiti i putovanje u Berlin te mogućnost sudjelovanja na najvećoj dizajnerskoj smotri TYPO Berlin.

Tuborg natječaj za dizajnere je otvoren 9. prosinca 2015. i trajao je do 10. siječnja 2016. Nakon zatvaranja natječaja stručni žiri je odabrao najbolje radove, te su isti pušteni na javno glasanje kako bi i krajnji potrošači sudjelovali u odabiru finalnog dizajna.

Za više informacija posjetite www.tuborg.design i Facebook stranicu Tuborg.

Kopirati
Drag cursor here to close