Bloomberg Adria

Lansiranje prvog multiplatformskog brenda za poslovne vijesti za jugoistočnu Europu 2022. godine

Bloomberg Adria baviće se poslovnim i financijskim vijestima, analizama i podacima o rastućoj zajednici donositelja poslovnih odluka i budućih lidera u regiji.
Gospodarstvo / Flash | 15. 10. 2021. u 10:41 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bloomberg Media i MTel Swiss, emiter u većinskom vlasništvu Telekoma Srbija, danas su najavili sporazum o stvaranju prve pan-regionalne multiplatformske mreže za poslovne vijesti u jugoistočnoj Europi, sa centrima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Sjevernoj Makedoniji.

S planom da otpočne s radom 2022. godine, Bloomberg Adria baviće se poslovnim i financijskim vijestima, analizama i podacima o rastućoj zajednici donositelja poslovnih odluka i budućih lidera u regiji, preko elektronskih (TV), štampanih i digitalnih medija kao i mobilnih i društvenih mreža.

Bloomberg Adria će se oslanjati na snagu Bloomberg-ovih 2.700 novinara i analitičara iz 120 zemalja širom svijeta u stvaranju i uspješnom funkcioniranju nove platforme, koja će kombinirati lokalno izvještavanje i pokrivanje široke globalne ekonomije i tržišta. Uključivati će prevedeni Bloomberg-ov sadržaj, kao i izvorno izvještavanje producirano iz specijaliziranih uredništava u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu i Skoplju.

"U Bloomberg Mediji odlučni smo da izgradimo vodeću globalnu biznis i financijsku multiplatformsku medijsku kompaniju, pružajući pouzdan sadržaj ukorijenjen u podacima“, rekla je Soo Yun Kang, globalna voditeljica medijske distribucije Bloomberga i dodala: "Bloomberg Adria proširuje naše globalno prisustvo na novu publiku u jugoistočnoj Europi koja traži vrhunske, globalne poslovne vijesti koje će im pomoći da ostanu informirani“.

"U poslovnom svijetu koji se mijenja nevjerojatnom brzinom, dostupnost relevantnih, točnih informacija i neovisne stručne analize od presudnog su značaja za donošenje dobrih poslovnih odluka. Bloomberg je već dugo sinonim za pouzdane poslovne informacije i uzbuđeni smo što surađujemo sa Bloomberg Media na lansiranju platforme Bloomberg Adria, kako bismo donjeli točne i pouzdane poslovne vijesti u Srbiju i na regionalno tržište“, rekao je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija. Adria proširuje naše globalno prisustvo na novu publiku u jugoistočnoj Europi koja traži vrhunske, globalne poslovne vijesti koje će im pomoći da ostanu informirani“.

Kopirati
Drag cursor here to close