Poklon putnicima

Kupovinom karte sarajevskog aerodroma online, dobivaš besplatno putničko zdravstveno osiguranje

Da biste ostvarili pravo na besplatno putničko osiguranje potrebno je da kontaktirate naše osoblje na prodaji aviokarata
Gospodarstvo / Flash | 06. 06. 2019. u 14:02 Sponzorirani članak
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za sve koji od 1.do 30. lipnja 2019. kupe aviokartu online putem stranice Međunarodnog aerodroma Sarajevo, u suradnji sa Adriatic osiguranjem dobit će kao poklon besplatno putničko zdravstveno osiguranje za vrijeme trajanja putovanja.

Ukoliko poslovno ili turističko putovanje prekinu razne zdravstvene tegobe, dobro je znati da će putno zdravstveno Adriatic osiguranje pokriti:

- troškove hitnih i neophodnih medicinskih tretmana

- izvanbolnički tretman (lijekovi, zavoji, gips), kao i određene terapije propisane od liječnika

- bolesnički tretman u odgovarajućim bolnicama u inozemstvu

- kirurške operacije (samo u hitnim i neophodnim slučajevima)

Da biste ostvarili pravo na besplatno putničko osiguranje potrebno je da kontaktirate naše osoblje na prodaji aviokarata putem e-maila: [email protected] ili telefona + 387 33 289 266 i + 387 33 289 267.

Foto: PR / 50. godina Aerodroma Sarajevo

Podsjetimo, Međunarodni aerodrom Sarajevo je u cilju unapređenja usluga i u skladu sa zahtjevima i očekivanjima putnika, uspostavio prije godinu dana online prodaju karata, čime je postao prvi prodajni agent u Bosni i Hercegovini koji nudi tu uslugu.

Online kupovinu karata možete obaviti na službenoj internetskoj stranici Međunarodnog aerodroma Sarajevo, odnosno u online obrascu koji je vidljiv odmah po otvaranju stranice. Nakon što u predviđena polja unesete destinaciju i datume putovanja, sustav će izlistati sve ponude i opcije (broj presjedanja, različite zrakoplovne prijevoznike...), počevši od najpovoljnije ponude. Ovaj sofisticirani pristup omogućava da kreirate vlastito putovanje prema svojim željama i prioritetima.

Sustav je kreiran u suradnji sa globalnim rezervacijskim sustavom Amadeus e- Power te objedinjuje sve potrebne radnje koje omogućavaju da se kupovina karte obavi na jednom mjestu. Pored svega navedenog, sustav također uključuje mogućnost odabira mjesta u zrakoplovu, količinu prtljaga i slično.

S ciljem olakšanog pristupa našim putnicima, sustav je podešen da odmah ponudi Sarajevo kao polaznu točku, ali istu možete promijeniti i odabrati bilo koji od stotina aerodroma u svijetu koje sustav prepoznaje. Karte se mogu kupiti za letove više od 50 zrakoplovnih prijevoznika.

Sustav je potpuno siguran za online kartično plaćanje, te da je razvijen u suradnji sa Intesa Sanpaolo bankom i WS PAY-payment providerom. Karte se mogu platiti MasterCard i VISA karticama.

Kopirati
Drag cursor here to close