Pravo na grad

Mostar: Kulisa za postapokaliptične filmove i zona sumraka na Starom veležovom

Pozivamo gradonačelnika Grada Mostara, ali i sve nadležne načelnike, šefove službi i inspektore, da pažljivo pročitaju ovaj dopis i razmisle, koliki su oni krivi/odgovorni za ovakvo stanje na terenu.
Gospodarstvo / Flash | 06. 11. 2018. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga 'Pravo na grad' Objavljuje dopis i fotografije koje su im poslali stanari naselja "Staro igralište" koji svoje naselje opisuju kao "kulisu za postapokaliptične filmove koja u noćnim satima postaje zona sumraka".

Kulisa za postapokaliptične filmove i zona sumraka u naselju "Staro igralište"!! (FOTO)

Objavljujemo dopis i fotografije koje su nam poslali stanari naselja „Staro igralište" koji svoje naselje opisuju kao „kulisu za postapokaliptične filmove koja u noćnim satima postaje zona sumraka". Ono što nas posebno raduje, a što se vrlo lako prepoznaje iz ovog dopisa, jeste činjenica da građani nisu više samo ogorčeni nego su i vrlo dobro informirani i odlučni u svojim nakanama.

Ono što nas posebno raduje, a što se vrlo lako prepoznaje iz ovog dopisa, jeste činjenica da građani nisu više samo ogorčeni nego su i vrlo dobro informirani i odlučni u svojim nakanama.

"Pozivamo gradonačelnika Grada Mostara, ali i sve nadležne načelnike, šefove službi i inspektore, da pažljivo pročitaju ovaj dopis i razmisle, koliki su oni krivi/odgovorni za ovakvo stanje na terenu.

Draga gospodo, građani su postavili vrlo konkretna pitanja i traže odgovore, ali i odgovornost. Vi ste na potezu!", kategorični su u 'Pravu na grad'.

Kopirati
Drag cursor here to close