Odluka Vlade

Korisnicima proračuna ZHŽ-a regres u iznosu od 300 KM

Gospodarstvo / Flash | 18. 12. 2015. u 07:42 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proračunski korisnici u ZHŽ-u dobit će naknade za korištenje godišnjeg odmora (regresa) za 2015. godinu u iznosu od 300 KM, zaključeno je na sjednici Vlade ZHŽ-a.

Podsjetimo, upravo je regres bio jedan od glavnih razloga zbog kojeg su Sindikati srednjih i osnovnih škola krajem prošlog mjeseca organizirali štrajk upozorenja u školama. Nakon izlaganja pomoćnika ministra gospodarstva za trgovinu, turizam i poduzetništvo Joze Galića, Vlada je na sjednici održanoj u Širokom Brijegu utvrdila prijedlog zakona o trgovini, piše Večernji list.

Ovaj prijedlog zakona upućen je u daljnju proceduru Skupštine ZHŽ-a. Vlada je donijela i odluku o davanju suglasnosti na rebalans financijskog plana Javne ustanove Ceste ZHŽ-a za 2015.; odluku o davanju suglasnosti na financijski plan Javne ustanove Ceste ZHŽ-a za 2016.; odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Županijskog arhiva; odluku o izmjenama odluke o dodjeli koncesije gospodarskom društvu PROIN 21 ?d. o. o. Široki Brijeg za eksploataciju prirodnog kamena i tehničko-građevnog kamena te odluku o proglašenju 24. prosinca 2015. godine (Badnji dan) neradnim danom u ZHŽ-u.

Usvojena je i odluka o razrješenju Nadzornog odbora Šumsko-gospodarskog društva ZHŽ-a d.o.o. Posušje u sljedećem sastavu: Jelena Primorac, Ilija Lasić i Damir Ćorić; zatim odluka o imenovanju Nadzornog odbora Šumsko-gospodarskog društva ZHŽ-a d.o.o. Posušje u sastavu: Jelena Primorac, Ivica Čolak i Elvis Šoše.

Također, Vlada je donijela odluku o razrješenju Upravnog vijeća Službe za zapošljavanje Zapadnohercegovačke županije u sastavu: Jurica Ilić, Antonela Primorac, Ivan Soldo, Zoran Tica i Dinko Grbešić te odluku o imenovanju Upravnog vijeća Službe za zapošljavanje Zapadnohercegovačke županije u sastavu: Frano Rupčić, Zoran Tica, Dinko Grbešić, Ivan Pinjuh i Ivan Soldo.

Kopirati
Drag cursor here to close