Sporazumi

Konjic se povezao s Poljskom

Ovim partnerstvom će se promovirati kultura, povijest, razmjenjivati ideje i implementirati projekte za mlade ljude iz naših država
Gospodarstvo / Flash | 21. 01. 2020. u 12:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Konjic / Konjic se povezao s Poljskom

Tijekom posjete Poljskoj na incijativu Marka Pankiewicz predsjednika ''Fundacije im. Braci Solunskich-Cyryla Metodego'' i Ismaila Sehića direktora ''Bravo-Bosnian Representative Association for Valuable Opportunities'' potpisano je između Općine Konjic i predstavnika regije Lazajsk nekoliko sporazuma o suradnji i memorandumu o razumijevanju.

Ovim partnerstvom će se promovirati kultura, povijest, razmjenjivati ideje i implementirati projekte za mlade ljude iz naših država, priopćeno je u ponedjeljak iz Općine Konjic .

Foto: Općina Konjic / Posjeta Poljskoj

U pismu namjere koje je potpisano 18. siječnja ove godine, navedena je i spremnost za suradnju na polju dobivanja vanjskih financijskih sredstava za projekte u 2020. godini.

Prilikom posjete Poljskoj pregovarano je o razmjeni učenika i profesora sa Lazajsk regijom, o novijim tehnologijama i strojevima, turističkim posjetama i slično.

Od osam Općina u Federaciji FBiH za prvi krug posjete Poljskoj odabrane su samo tri općine i to: Općina Kakanj, Općina Konjic i Općina Novo Sarajevo, priopćeno je iz konjičke Općine.

Kopirati
Drag cursor here to close