Bisnode

Kompanija FIS ponosni vlasnik zlatnog certifikata Bonitetne izvrsnosti

Gospodarstvo / Flash | 08. 12. 2016. u 16:18 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poduzeće FIS d.o.o. Vitez dobitnik je još jednog izuzetnog priznanja – Zlatnog certifikata bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznate potvrde ekonomskog kvaliteta poslovnog subjekta.

Certifikat dodjeljuje BISNODE BH, bonitetna kuća prema čijem istraživanju FIS spada u grupu bonitetno izvrsnih kompanija kojih je svega 10% od ukupnog broja aktivnih firmi u BIH, i u još manju grupu od 180 kompanija koje spadaju u ”zlatne” jer su tri godine zaredom bonitetno izvrsne.

Certifikat vrijedi u 18 zemalja Europe, a temelji se na analizi financijskih pokazatelja za protekli period te prognoze uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci.

Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog poslovanja koji poduzeće svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, rame uz rame poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji. Poduzeća s bonitetom izvrsnosti posluju nadprosječno i kod njih je manja vjerojatnoća da će iduće godine zabilježiti blokadu transakcijskog računa. Certifikat bonitetne izvrsnosti jedno  je od rijetkih međunarodnih priznanja sa kojim poduzeće dokazuje svojim potencijalnim partnerima da je odgovorno i kvalitetno vođeno poduzeće sa kojim treba poslovati.

Svečanost dodjele certifikata održana je jučer (7.12.2016.g.) u Sarajevu na Konferenciji o bonitetnoj izvrsnosti kompanija u BIH, koja je okupila i predstavila najkvalitetnije kompanije u BIH po svim mjerilima vrijednosti poslovanja. Samo dvije kompanije u BiH dobile su Zlatni certifikat bonitetne izvrsnosti za uzastopno tri godine uspješnog poslovanja, a jedna od njih je FIS.

Priznanje je primio direktor društva Zoran Maros, istaknuvši da posjedovanje Zlatnog certifikata bonitetne izvrsnosti znači potvrdu ispravne strategije i izvrsnih pokazatelja poslovanja.

”Pored toga, certifikat ce zasigurno značiti još višu razinu povjerenja i suradnje s poslovnim partnerima. Već dugi niz godina FIS s brojnim domaćim i inozemnim poduzećima, možemo naglasiti, nema samo poslovne odnose, nego su to partnerski odnosi koje će certifikat samo dodatno osnažiti”- kazao je Maros.

Kopirati
Drag cursor here to close