Info dan

Javni natječaj za odabir korisnika grant sheme „Jačanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća“

Gospodarstvo / Flash | 18. 04. 2017. u 10:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon nedavno održanog predstavljanja Javnog natječaja za odabir korisnika grant sredstava tekućih tranfera, INTERA Tehnološki Park nastavlja odličnu suradnju s Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta te organizira info dan na kojem će se predstaviti Javni natječaj za odabir korisnika grant sheme ''Jačanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća''.

Info dan će se održati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u ponedjeljak, 24. travnja 2017. godine s početkom u 11 sati.

Javni natječaj namijenjen je svim malim i srednjim poduzećima registriranim kao društvo s ograničenom odgovornošću ili dioničko društvo koja djeluju u prioritetnim oblastima obrade drveta, obrade metala, obrade tekstila, obuće i kože, obrade plastike, prehrambene industrije i informacijskih tehnologija.

Cilj natječaja je, kroz grant shemu, omogućiti korisnicima realizaciju investicija usmjerenih ka poboljšanju tehnološke opremljenosti, programa obuke radne snage te unapređenja pristupa tržištu, odnosno promocije proizvoda na tržištu.

Na info danu predstavnici Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta predstavit će poziv, ali i proći kroz aplikacijski obrazac i sva pravila prijave kako bi potencijalnim korisnicima olakšali prijavu i unaprijed eliminirali moguće greške.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem maila [email protected] do nedjelje, 23.4.2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close