Prestižna nagrada

Jana okrunjena zlatom

U jakoj konkurenciji od čak 516 proizvoda u kategoriji ''Pivo, voda i negazirana pića'', žiri svjetskog natjecanja Monde Selection je zlatnu medalju za kvalitetu dodijelio upravo Jani.
Gospodarstvo / Flash | 01. 07. 2019. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon 15 godina prisutnosti na tržištu, Jana je 2018. predstavila platformu ''Duboko iznad svih'', a skupa s njom i novi vizualni identitet, komunikacijsku strategiju i novi, pročišćeni i pojednostavljeni dizajn etikete Janinih bočica. Sve u skladu s filozofijom branda i činjenicom da pred potrošače Jana voda dolazi iz netaknutog izvora dubokog 800 metara, u svojoj iskonskoj čistoći. Zbog funkcionalnih benefita te dugotrajnog prolaza vode kroz razne geološke strukture, pokazujući savršenstvo prirodne filtracije koja rezultira besprijekornom čistoćom, ove je godine Jana dospjela u sam vrh prestižnog svjetskog natjecanja Monde Selection, gdje je za kvalitetu okrunjena zlatnom medaljom (Gold Quality Award).

Monde Selection je prestižno natjecanje za kvalitetu u svijetu, s tradicijom koja datira još iz 1961. godine. Njegova misija je ocijeniti proizvode prema najvišim kriterijima koje procjenjuje neovisni stručni žiri, a sve s ciljem da potrošač pri odabiru proizvoda s oznakom kvalitete Monde Selection, bude siguran da bira visokokvalitetan proizvod.

U jakoj konkurenciji od čak 516 proizvoda u kategoriji ''Pivo, voda i negazirana pića'', žiri svjetskog natjecanja  Monde Selection je zlatnu medalju za kvalitetu dodijelio upravo Jani. 

Foto: PR / Jana je pobijedila u jakoj konkurenciji

Natjecanje ima sedam kategorija i četiri razine nagrada, a kušano je i testirano 2948 proizvoda iz 90 zemalja. Proizvode je ocjenjivalo 70 nepristranih međunarodnih stručnjaka među kojima su:  Michelinovi kuhari, svjetski poznati enolozi, sveučilišni profesori i nutricionisti. Kriteriji i parametri ocjenjivanja variraju ovisno o vrstama proizvoda koji se ocjenjuju, ali uvijek su u okvirima globalnog pristupa evaluaciji. Stručnjaci Monde Selectiona ocjenjuju okus, miris, vizualni aspekt te ostale klasične kriterije, ali u obzir uzimaju i informacije koje su date potrošačima, korištene sastojke, inovacije, pakiranje i vjerodostojnost reklamnih tvrdnji. Za visoku kvalitetu proizvoda nagrađene su 973 kompanije. 

Foto: PR / Jana je pobijedila u jakoj konkurenciji

Rezultati natjecanja službeno su objavljeni početkom lipnja, na godišnjoj dodjeli nagrada u Rimu. Dobivanjem ove nagrade, Jana prirodna mineralna negazirana voda dobila je međunarodnu potvrdu vrhunske kvalitete.

Kopirati
Drag cursor here to close