Započeli radni sastanci

Izrađuje se Integrirana strategija razvoja općine Čitluk

Općina Čitluk započela je izradu strategije integriranog razvoja nakon što je u lipnju prošle godine pristupila Projektu integriranog lokalnog razvoja.
Gospodarstvo / Flash | 12. 02. 2018. u 18:36 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / 

Prvi radni sastanci sektorskih grupa za izradu Integrirane strategije razvoja općine Čitluk održani su u ponedjeljak u čitlučkoj dvorani Kulturno-informativnog centra.

Nakon izrade socioekonomske analize i razvojne platforme, Općinski razvojni tim formirao je tri sektorske radne grupe, i to grupe: za razvoj društvenog sektora, za razvoj ekonomskog sektora i za razvoj sektora okoliša.

Sektorske grupe u svom radu pripremaju i organiziraju proces izrade strategije razvoja sektora za koji su zadužene u sklopu integrirane strategije razvoja općine Čitluk, izrađuju sektorske planove, izrađuju operativni dio sektorskog plana, pripremaju nacrte plana sektorskog razvoja općine Čitluk, te obavljaju i druge poslove u sklopu Projekta integriranog lokalnog razvoja UNDP-a BiH.

Općina Čitluk započela je izradu strategije integriranog razvoja nakon što je u lipnju prošle godine pristupila Projektu integriranog lokalnog razvoja, koji je zajednički projekt Vlade Švicarske i Razvojnog programa Ujedinjenih naroda (UNDP) u Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close