Sarajevo Waves

Izgradnja luksuznog stambeno-poslovnog kompleksa na Ilidži se nastavlja

Gospodarstvo / Flash | 13. 06. 2017. u 07:03 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgradnja luksuznog stambeno-poslovnog kompleksa na Ilidži, Sarajevo Waves, se nastavlja.

U tom kompleksu do sada je izgrađena jedna stambena zgrada, Sarajevo Waves 1, shopping centar je u završnoj fazi, a počela je izgradnja drugog stambenog objekta.

Sarajevo Waves 2. (SW2) krasit će 77 stambenih jedinica, a kvadrature stanova bit će prilagođene korisnicima i kretat će se od 47 do 200 četvornih metara.

Svaki stan posjeduje klima uređaje, videointerfon, terasu, garažno mjesto i sve tehničke priključke. Grijanje je centralno i mjerilo je na osnovu potrošnje. Posebna pozornost posvećena je sigurnosti te je kompletan objekt uz videonadzore osiguran i od osiguravajuće fizičke osobe, navode investitori.

Predviđeno razdoblje za izgradnju SW2 je 18 mjeseci, plus razdoblje etažiranja, a prodaja stanova u izgradnji je počela, s posebnim pogodnostima i načinom plaćanja.

Objekti jedinstvenog valovitog dizajna su rađeni od najkvalitetnijih materijala i tehnikom svjetskih majstora. Projekt Sarajevo Waves nagrađen je i od arhitekata Bosne i Hercegovine za razdoblje 2015./2016. godina.

Sarajevo Waves je, kako se navodi, nova dimenzija stanovanja u kojoj vas očekuje komfor, kvaliteta i sigurnost, kao i prirodno okruženje za sve članove obitelji. Osim rijeke Željeznice i blizine Igmana i Bjelašnice, prirodni ambijent upotpunjen je i dvoetažnim zelenim krovnim terasama za dnevno i noćno korištenje.

Vrijednost investicije pet stambeno-poslovnih zgrada i zgrade shopping centra iznosit će 50 milijuna konvertibilnih maraka.

Na natječaj za izvođača radova prijavilo se nekoliko domaćih tvrtki od kojih je Debos d.o.o. Sarajevo potpisao ugovor.

Kopirati
Drag cursor here to close