Vlada

Izabrani novi direktori HP Mostar; Smjene i u Autocestama

Gospodarstvo / Flash | 07. 03. 2016. u 13:41 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Federacije je na današnjoj hitnoj, telefonski održanoj sjednici, Nadzornom odboru JP Hrvatska pošta d.o.o. Mostar dala prethodnu suglasnost za donošenje Odluke o razrješenju bvršitelja dužnosti članova Uprave, zbog okončanja natječajne procedure.

Ujedno, dana je i prethodna suglasnost za donošenje Odluke o imenovanju članova Uprave JP Hrvatska pošta d.o.o. Mostar, nakon provedene natječajne procedure, na razdoblje od četri godine.

Suglasnost je data da za direktora/predsjednika Uprave bude imenovan Mate Rupčić, za člana Uprave/izvršnog direktora za razvoj sustava i marketing Ivan Sušac, a za člana Uprave/izvršnog direktora za poštansku tehnologiju Ljubo Vujica.

Također, zbog okončane natječajne procedure, suglasnost je dana i Nadzornom odboru JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo za donošenje Odluke o razrješenju vršitelja dužnosti članova Uprave, te da, na razdoblje od četiri godine za direktora bude imenovan Mirsad Mujić, za izvršnu direktoricu za ekonomsko-financijske poslove Jasmina Trgo, za izvršnog direktora za razvoj i informacijske sustave Nedim Matoruga, a za izvršnog direktora za poštanski promet Neziran Đogo.

Prethodne suglasnosti Federalne vlade dobio je i Nadzorni odbor JP Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar za razrješenje vršitelja dužnosti direktora Jasmina Buče, odnosno imenovanje Đenana Salčina za vršitelja ove dužnosti do okončanja natječajne procedure, a najduže na razdoblje do šest mjeseci.

Kopirati
Drag cursor here to close