Mostar

Dvije ulice u kojima ne smijete parkirati: Iscrtavanje parkinga u petak i subotu

U petak će se vršiti pripremni radovi, a u subotu iscrtavanje parkinga u Splitskoj ulici i Ulici kardinala Stepinca u Mostaru.
Gospodarstvo / Flash | 24. 06. 2021. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

J.P.Komunalno d.o.o Mostar će u skladu sa Odlukom Gradskog Vijeća Grada Mostara o rješavanju mirujućeg prometa u užoj jezgri Grada Mostara, te Naloga za izvođenje radova izdanog od strane Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara, vršit pripremne radove za iscrtavanje horizontalne prometne signalizacije na parking prostorima u gradu, priopćeno je iz J.P.Komunalno d.o.o Mostar.

Pripremni radovi odvijat će se u Splitskoj ulici (na potezu Mostarka do TC Mepas – obje strane) i
Ulici kardinala Stepinca (na potezu TC Mepas do hotela Ero).

Pripremni radovi će biti izvođe u petak, 25. lipnja 2021. godine, a samo iscrtavanje parking prostora u navedenim ulicama vršit će se u subotu 26.06.2021 godine u popodnevnim satima.

''Ovim putem obavještavamo sve građane navedenih ulica, kao i građene koji gravitiraju navedenim ulicama, a koji koriste postojeće parking prostore, da su dužni svoja vozila ukloniti s navedenog lokaliteta, kako bi se radovi mogli izvoditi nesmetano, u protivnom bit ćemo prisiljeni parkirana vozila uklanjati uz asistenciju MUP-a HNŽ'', priopćili su J.P.Komunalno d.o.o Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close