InspiriRani srcem

Intesa Sanpaolo Banke BiH i Visa u akciji Inspirirani srcem

Gospodarstvo / Flash | 19. 06. 2017. u 12:52 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Intesa Sanpaolo Banka BiH u partnerstvu s kompanijom Visa pokrenula je kampanju "InspiriRani srcem" s ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu opreme za domove za nezbrinutu djecu u šest gradova diljem Bosne i Hercegovine: Sarajevo (Pazarić ),

Tuzla, Zenica, Mostar, Međugorje i Banjaluka. Ove godine, od 15. 06. do 15.07. 2017. za svaku transakciju Visa Inspire karticom, bez obzira na iznos i bez dodatne naknade za klijente, Banka će donirati 0,10 KM.

"Izdavajanje sredstava za donaciju ne opterećuje troškove klijenata, ali su oni na ovaj način uključeni u humanitarnu kampanju", izjavila je Lejla Dizdarević, direktor Direkcije za PR i marketing komunikacije u Intesa Sanpaolo Banci BiH. Dizdarević je istaknula da je to peta kampanja "Inspirirana srcem" i da Banka bilježi stalni rast plaćanja Visa Inspire karticama.

"Klijenti cijene jednostavno i sigurno bezgotovinsko plaćanje, posebno kada donose još više prednosti, kao u ovom projektu. Sretni smo što vidimo da su naši korisnici kartica spremni podržati kampanje, koje pomažu drugim ljudima ".

Kampanju je pokrenula Intesa Sanpaolo Banka BiH 2013. godine, a Visa se pridružila naredne godine.

Projekat "Inspirirani srcem" ima za cilj podsticanje potrošača da se odluče za svakodnevne bezgotovinske uplate, budući da čak i najmanja transakcija osigurava doprinos fondu kampanje i onih građana koji trebaju pomoć.

Vladimir Đorđević, generalni direktor Visa SEE izjavio je:

"Drago nam je da smo i ove godine deo projekta" Inspirirani srcem ", pokrenutog od strane našeg dugogodišnjeg klijenta i partnera Intesa Sanpaolo Banke BiH. Cilj kompanije Visa je da potrošačima omogući brza, jednostavna i sigurna svakodnevna plaćanja Nadamo se da će aktualna kampanja dodatno motivirati klijente Banke Intesa da svoje platne karticekoriste zasvakodnevnu kupovinu i time podrže ovu humanu inicijativu Visa bieži povećanje bezgotovinskog plaćanja karticama u Bosni i Hercegovini, a to nije slučaj samo tijekom posebnih kampanja. "

Prepoznajući važnost ove akcije, projektu su se kao medijski partneri pridružili Radio RSG i Info Media Group d.o.o. Banjaluka.

O Intesa Sanpaolo Banci BiH: Intesa Sanpaolo Banka Bosna i Hercegovina jedna je od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini, s dugim kontinuitetom bankarskog poslovanja. Banka pruža usluge za stanovništvo i pravne osobe i opslužje više od 163.000 klijenata. Pokriva cijelo područje Bosne i Hercegovine, s mrežom od 5 regionalnih centara, 48 poslovnica, 100 bankomata i 2.600 POS terminala.

O Visa Inc .: Visa Inc (NYSE: V) je globalna tvrtka za tehnologiju plaćanja koja povezuje potrošače, poslovne subjekte, financijske institucije i vlade u više od 200 zemalja i teritorija na brze, sigurne i pouzdane elektroničke isplate.

Posjeduje jednu od najnaprednijih svjetskih mreža za obradu - VisaNet - koja može upravljati sa više od 67.000 transakcijskih poruka u sekundi, uz zaštitu od prevare za potrošače i osigurana plaćanja za trgovce.

Visa nije banka niti izdavač kartice, niti odobrava kredite, niti utvrđuje kamate i naknade za klijente. Visa inovacije, međutim, omogućuju svojim klijentima financijskim institucijama da ponude klijentima više izbora: platiti sada s terećenjem, platiti unaprijed s prepaidom ili kasnije platiti kreditnim proizvodima. Za više informacija posjetite www.corporate.visa.com, https://www.facebook.com/VisaBosniaAndHerzegovina.

Kopirati
Drag cursor here to close