strpljenja

Grad odmara, nered iza Desete osnovne na čekanju

Gospodarstvo / Flash | 01. 08. 2016. u 07:43 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više stanovnika okolnih zgrada kod Osnovne škole Petra Bakule u Mostaru upozorilo je na problem nezavršenog igrališta iza te škole, odnosno nered koji je trenutno ostavljen na tom prostoru.

''Iako je rekonstruirano igralište za nogomet, što je za svaku pohvalu, izvođači radova su iza tribina ostavili nered, uništeno stablo, odloženu banderu, gomile zemlje i ostalog materijala, te tek onako nabačene ispilane sprave dječjeg igrališta'', istaknuo je čitatelj portala Bljesak.info.

Investitor ovih radova jeste Grad Mostar, gdje su zbog kolektivnog godišnjeg odmora, trenutno nedostupni za bilo kakvu informaciju oko završetka radova.

Iz škole su nam kratko poručili kako se nadaju da će radovi biti gotovi do konca kolovoza te zamolili građane za strpljenje, jer je, kako kažu, svima u interesu ljepša i uređenija školska površina.

Iz lokalne Mjesne zajednice dodali su kako su radovi privremeno zaustavljeni zbog trajanja nogometnog turnira, te da će po završetku turnira ponovno biti aktivirani.

Podsjećamo, radovi su počeli sredinom lipnja 2016. godine, te je tad najavljeno saniranje površine terena, postavljanje nove rasvjete te izgradnja tribine kapaciteta oko 300 sjedećih mjesta.

Osnovna škole Petar Bakula dobila je nagradu za najljepše školsko dvorište. Tada su najavili kako će novac od nagrade uložiti u dodatno uređenje škole i školskog dvorišta.

Kopirati
Drag cursor here to close