Javna rasprava o porezu i doprinosima

Gospodarstvenici u Širokom Brijegu: Zakoni često ne idu u korist gospodarstvu

Na javnoj raspravi u tvrtki FEAL sudjelovali su i predstavnici privatnog sektora koji su istaknuli kako zakoni često ne idu u korist gospodarstvenicima
Gospodarstvo / Flash | 08. 11. 2017. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javna rasprava po prijedlogu Zakonu o porezu na dohodak, Zakona o doprinosima i Zakona o porezu na dobit održana je u utorak u prostorijama tvrtke FEAL u Širokom Brijegu.

U povodu aktualne problematike vezane za donošenje novih Zakona o porezu na dohodak, Zakona o doprinosima i Zakona o porezu na dobit, na inicijativu velikog broja gospodarskih društava s područja Federacije BiH: Udruga poslodavaca FBiH, Gospodarska komora FBiH, FIPA, Vijeće stranih investitora i Gospodarska udruga Predstavništva njemačkog gospodarstva u BiH (Wirtschaftsverein BiH), organizirali su Javnu raspravu po prijedlogu Zakona o porezu na dohodak, Zakona o doprinosima i Zakona o porezu na dobit.

Grad Široki Brijeg / Javna rasprava održana je u tvrtki FEAL

Pored predstavnika Grada Širokog Brijega, predsjednika Gradskog vijeća Vinka Topića i pomoćnika gradonačelnika za financije Mate Zadre, na javnoj raspravi sudjelovali su i predstavnici privatnog sektora, koji su istaknuli kako zakoni često ne idu u korist gospodarstvu.

Udruga je u komunikaciji s poslodavcima uputila niz primjedbi kroz amandmane na nacrte spomenutih zakona koji su u procesu donošenja. Bila je ovo prilika da se poslodavci s ovog područja upoznaju s amandmanima, kao i da daju konkretne prijedloge i sugestije.
Kopirati
Drag cursor here to close