Orden Viteza

Eugen Ćubela dobitnik ordena Viteza Međunarodnog reda civilne odbrane

Orden "Viteza" Međunarodnog reda civilne odbrane (ICDO) uručen je ravnatelju uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ-e Eugenu Ćubeli.
Gospodarstvo / Flash | 04. 03. 2020. u 16:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni dan civilne zaštite i Dan civilne zaštite – zaštite i spašavanja BiH obilježen je danas na svečanosti u Operativno-komunikacijskom centru 112 BiH, gdje su uručene zahvalnice pojedincima i kolektivima za doprinos u razvoju sustava  zaštite i spašavanja u Bosni i Hercegovini.

Ministar sigurnosti Fahrudin Radončić podsjetio je da ne smijemo zaboraviti na pripadnike civilne zaštite i drugih službi koji su dali svoje živote za druge građane. Po završetku Radončićevog obraćanja uslijedila je dodjela nagrada, zahvalnica i pohvala.

Orden "Viteza" Međunarodnog reda civilne odbrane (ICDO)  uručen je ravnatelju uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ-e Eugenu Ćubeli.

Foto: PR / Orden Viteza

Ministarstvo sigurnosti BiH dodijelilo je zahvalnice pojedincima, kolektivima i stranim državljanima u BiH, vladinim i nevladinim organizacijama za doprinos u zaštiti i spašavanju.

Ove godine ima osam dobitnika ovih zahvalnica, a to su Veleposlanstvo Češke u BiH, sportski i znanstvenoistraživački klub Atom iz Zavidovića, spasilačka služba Wolf iz Foče, Federalni hidrometeorološki zavod, projekt menadžer Sveto Đurđević, Fondacija Cure, Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornji Rahić iz Brčkog i Aida Hadžić-Hurem iz UNDP-a.

Nakon uručene nagrade ravnatelj Eugen Ćubela zahvalio se na uručenoj nagradi i ordenu "Viteza",  te naglasio da nije ovo samo njegova nagrda nego i zasluga svih djelatnika Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ-e kao i Vlade HNŽ-e.

Kopirati
Drag cursor here to close