Mostar vas treba! Daj glas dok nije kasno!

Drama: Mostar prestigli Talijani!

Ako niste, dajte svoj obol u povratku Mostara na prvo mjesto, čime bi otvorili mogućnost da njemačka kompanija u narednom razdoblju uvede linije za europske destinacije i sa naše zračne luke
Gospodarstvo / Flash | 06. 10. 2017. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je Mostar još do jučer predvečer uvjerljivo vodio u anketi Eurowingsa, kojom se bira naredna destinacija za uvođenje letova ove avio tvrtke, novi pogled na ljestvicu pokazuje da Mostar više nije prvoplasirani.

Naime, u ovom trenutku vodeći je talijanski Trapani (Sicilija) sa 36,4 % glasova, dok je Mostar pao na drugo mjesto sa 29%.

Ne ulazeći u razoge naglog pada Mostara, ovime vas pozivamo da još jednom, ako niste, date svoj obol u povratku Mostara na prvo mjesto, čime bi otvorili mogućnost da njemačka kompanija u narednom razdoblju uvede linije za europske destinacije i sa naše zračne luke, što bi bila velika injekcija u svakom smislu za Mostar kao tursitičku destinaciju, te pridonijelo poboljšanju ekonomske i svake druge situacije u gradu.

Možete glasovati ovdje.

Još par informacija o natjecanju Vote & Fly. Krajnji rok za glasovanje je sljedeći utorak, 10. listopada. 

Prve tri destinacije koje osvoje najviše glasova idu u finale koje će se održati u srijedu, 11. listopada i imat će samo jedan dan za glasovanje za najbolju destinaciju – novu liniju Eurowingsa iz Kölna.

Kopirati
Drag cursor here to close