Neprocjenjivo

Doživjeti filmsku magiju u društvu najdražih

Učinite odlazak u kino jedinstvenim iskustvom uz pogodnosti koje vam donose Mastercard i CineStar
Gospodarstvo / Flash | 16. 09. 2021. u 14:27 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Omiljeni film na velikom platnu uz tople kokice oduvijek je bio izvor zabave za djecu i mlade, ali i za one malo starije. U kino možete otići sa prijateljima ili porodicom i uvijek će to biti savršen provod, a za malu dječicu koja prvi put dolaze da osjete iskustvo gledanja animiranih filmova na filmskom platnu, biće to nezaboravna uspomena koju će pamtiti do kraja života. Kako bi odlazak u kino postao savršeno iskustvo i idealan izlazak potrudili su se Mastercard i CineStar koji su pripremili online i beskontaktne pogodnosti koje možete iskoristiti sve do kraja 2021. godine.

Uz brza, jednostavna i sigurna online i beskontaktna plaćanja Mastercard karticama u CineStar kinima vas očekuju nezaboravni trenuci razonode i opuštanja, a pogodnosti i popusti koje možete ostvariti su sljedeći:

- Ponedjeljkom za svaku kupljenu ulaznicu plaćenu beskontaktno Mastercard platnom karticom ili mobilnim novčanikom na prodajnim blagajnama CineStar kina, drugu ulaznicu dobijate na poklon (1+1 gratis).

- Bilo koji dan u tjednu prilikom online kupovine minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film Mastercard karticama, na poklon dobijate jedan kupon koji vrijedi kao gratis ulaznica prilikom sljedeće kupovine kino ulaznice.

- Nedjeljom prilikom online kupovine minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film nedjeljom Mastercard karticama, na poklon dobijate jedan kupon koji taj dan možete zamijeniti za srednje kokice u kinu.

Navedene pogodnosti se odnose na CineStar kina u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bihaću i Zenici, a gratis kupon je u obliku bar koda koji odmah po obavljenoj transakciji Mastercard karticom, dolazi na e-mail adresu korisnika.

U promotivnom razdoblju do 31. prosinca 2021. godine ne propustite pogodnosti za plaćanje Mastercard karticama i uživajte u filmskim trenucima, te sigurnom i besprijekornom iskustvu beskontaktne i online kupovine. Ne zaboravite da vam Mastercard tehnologije omogućavaju da budete bezbrižni kada plaćanja obavljate putem interneta ili mobilnih aplikacija zato što vas isti sigurnosni i sigurnosni procesi štite prilikom online kupovine, kao i na fizičkim mjestima prodaje.

Da bi filmsko uživanje bilo potpuno, poštujte i pridržavajte se epidemioloških mjera i preporuka nadležnih službi.

Za više informacija posjetite www.mastercard.ba i www.cinestarcinemas.ba

Kopirati
Drag cursor here to close