Global Finance

Digitalne usluge Sberbank proglašene najboljima u centralnoj i istočnoj Europi

Gospodarstvo / Flash | 26. 07. 2017. u 07:59 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sberbank je dobila nekoliko nagrada za svoj digitalni servis od renomiranog internacionalnog magazina Global Finance.

U središnjoj i istočnoj Europi, Sberbank je proglašena najboljom bankom u tri kategorije - najbolje plac´anje računa, najbolja mobilna bankarska aplikacija i najbolje SMS/tekstualno bankarstvo.

Zamjenik predsjednika Izvršnog odbora Sberbank Aleksandar Torbahov izajavio je da se digitalni proizvodi ove banke na tržištu redovno prepoznaju kao najbolji.

''Vidimo da klijenti čekaju na nas da im omogućimo digitalne usluge u skladu sa najboljim praksama ili koje nadmašuju najbolje prakse u svijetu, te činimo sve da ispunimo njihova očekivanja'', izjavio je Torbahov.

U okviru svoje analize, Global Finance uzima u obzir kvantitativne faktore, ali i subjektivne kriterije. Objektivni kriteriji podrazumijevaju digitalno preuzimanje klijenata i uslužnu strategiju, rast baze klijenata, funkcionalnost digitalnih proizvoda, razvoj novih poslovnih oblasti i inovativne usluge. Subjektivni kriteriji obuhvaćaju mišljenja analitičara, bankarskih konsultanata i drugih svjetski priznatih stručnjaka iz ove oblasti, priopćeno je iz Sberbank BH.

Kopirati
Drag cursor here to close