Moji brendovi, naše vrijednosti

Četvrti val Mercatorove kampanje: Moje brendove potraži, za Toyotu u garaži

Mercator nagrađuje vjernost svojih kupaca, i zato svoje omiljene brendove potražite na policama Mercatora i nastavite sa nama stvarati nove uspomene uz naše vrijednosti.
Gospodarstvo / Flash | 25. 10. 2019. u 14:13 Bljesak.info
Moje brendove potraži, za Toyotu u garaži

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrti val Mercatorove kampanje ‘’Moji brendovi, naše vrijednosti’’ započeo je u četvrtak sa željom da dodatno promoviramo  i ujedinimo kako domaće proizvođače tako i regionalne.

Na policama Mercatora će od četvrtka, uz već dobro poznate domaće brendove, krasiti i novi sa oznakom ‘’Moji brendovi’’, a to su: SKY Cola, Vesh Violeta, Klas Zlatni puder, Jaffa cakes, Banini Noblice, Sarajevsko Premium pivo, Choco Holic, Meggle mlijeko, Ledo, Mikado i Samo Ti  Zvečevo, Vitinka Richard The Rooster, Stobi Vino, Lejla voda, Rubin Vinjak, Podravka, Brazil kafa, Eurocompany 99, Gea, Becutan, Zvijezda kečapi ulje, Kafa Zlatna džezva, Franck kafa, Pionir Medeno srce, Quickie kroasan, Afrodita, Pharmamed, Hrana i vino, Harmony, Fresh, Arke i  mnogi drugi.

‘’I u novom, četvrtom valu naše kampanje, nastavljamo odličnu suradnju sa domaćim i regionalnim proizvođačima i želimo da Mercator i dalje bude destinacija za kupovinu domaćih i stranih brendova. Nastavkom kampanje dodatno promoviramo Jaffa cakes neodoljivu kombinaciju biskvita, narandže i čokolade, brašno Zlatni puder koji je lider na bosanskohercegovačkom tržištu u kategoriji namjenskog brašna, Sarajevsko Premium pivo, naše vrhunsko pivo proizvedeno od pažljivo biranih sastojaka, Sky Colaosvježavajuće gazirano piće za sve i Sky Cola Zero originalni okus dobro poznate Sky Cole bez šećera i kalorija.  Osim toga, tu je i novi Violetin deterdžent – Vesh Power Gel (White Power Gel i Color Power Gel). White Power Gel je novitet koji otklanja i najtvrdokornije mrlje,  dok Color Power Gel predstavlja inovativnu formulu koja učinkovito odstranjuje mrlje, a pri tome čuva boju tkanine od blijeđenja.

Zaista smo ponosni što su dobavljači prepoznali vrijednost našeg projekta i u ovom valu, a naši kupci brendove. Osim promocije brendova, Mercator je u četvrtom valu kampanje za sve svoje kupce pripremio i nagradnu igru pod nazivom ‘Moje brendove potraži, za novu Toyotu u garaži’ koja ćetrajati do 18.prosinca 2019. godine’’, izjavila  je Martina Jakešević ispred sektora Marketinga i PR-a.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi kupci koji ostvare minimalnu kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više, u Mercator prodavnicama, i sa minimalno jednim artiklom koji je na polici i u katalogu označen oznakom ‘’Moji brendovi’’. Nagradni fond se sastoji od 10 pametnih telefona, 10 veš mašina, 10 hladnjaka i 10 televizora i glavne nagrade  automobile Toyota Corolla.

Mercator nagrađuje vjernost svojih kupaca, i zato svoje omiljene brendove potražite na policama Mercatora i nastavite sa nama stvarati nove uspomene uz naše vrijednosti.

Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close