Obećano-ispunjeno

Čapljinski kolodvor dobio ''udobne'' klupe za putnike

Gospodarstvo / Flash | 13. 07. 2017. u 14:49 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Putnici koji u Čapljini čekaju vlak, ili presjedanje za sljedeću destinaciju, primjerice prilikom odlaska do Neuma ili Makarske autobusom, od sada se mogu odmoriti na drvenim klupama postavljenim u čekaonici Željezničke postaje Čapljina, ali i ispred nje.

Podsjetimo, klupe koje su ranije bile postavljene su u međuvremenu sklonjene, pa su putnici mogli samo sjesti u caffe bar na željezničkoj postaji, na što je Bljesak.info upozorio Željeznice FBiH, koje su reagirale odgovorom kako će u roku od par dana postaviti nove klupe.

”Na ovim postajama i ranije su bile postavljene klupe koje su u međuvremenu oštećene. Postavljanjem novih klupa Željeznice FBiH su omogućile putnicima da se ugodnije osjećaju dok čekaju vlak”, rečeno nam je iz ovog poduzeća.

Putnici koje smo sreli na kolodvoru ističu da su ipak očekivali nešto modernije klupe, a ne baš ovakve drvene, ali da je u ova opcija u svakom slučaju bolja od dosadašnje - čekanje vlaka na nogama, ili trošenje novca na piće ako bi sjeli u caffe bar.

Iz Željeznica navode kako nakon ponovnog uspostavljanja putničke linije Sarajevo-Čapljina-Sarajevo i uvođenja u promet visokokvalitetnih garnitura BH vlaka koje putnicima pružaju vrhunski komfor i udobnost putovanja.

”Željeznice Federacije BiH provode intenzivne aktivnosti na poboljšanju razine usluge u postajama u Čapljini, Mostaru i Konjicu”, dodaju iz Željeznica FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close