Večer gospodarstvenika

Čapljinski gospodarstvenici druženjem zaključili 2018. godinu

U Čapljini je upriličen jedanesti Božićni prijam za gospodarstvenike, kojeg tradicionalno organizira načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.
Gospodarstvo / Flash | 07. 12. 2018. u 20:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Želim zahvaliti svim firmama sa područja općine Čapljina koje su društeno odgovorne. Dobar dio vas je takav. Doduše ima i onih koji nisu, ali ja živim u vjeri da će i oni prepoznati to da treba biti i društveno odgovoran i odnositi se na poseban način prema okreženju u kojem živimo'', poručio je prilikom obraćanja gospodarstvenicima čapljinski načelnik Smiljan Vidić.

Naime, u Čapljini je upriličen jedanesti Božićni prijam za gospodarstvenike, kojeg tradicionalno organizira načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, a na kojemu se redovito razgovara o suradnji gospodarstvenika i lokalne vlasti.

''Općina Čapljina nizom svojih aktivnosti nastoji stvoriti interaktivan i pozitivan odnos sa gospodarstvom i gospodarstvenicima, a ja vjerujem da ste to prepoznali i da smo u tome uspjeli'', istaknuo je Vidić.

On je dodao i kako ga raduje broj novouposlenih u općini Čapljina u proteklih godinu dana.

''U zadnjih godinu dana u Čapljini imam 210 novouposlenih. Ne pričam o smanjenju broja nezaposlenih, jer kad pričate o smanjenju broja nezaposlenih svi  kažu ''To je jer su ljudi otišli'', ja pričam o novouposlenima. To je uspjeh svih vas koji ste se pokazali u ne baš povoljnom gospodarskom, a prije svega političkom okruženju, da ste žilavi, ali prije svega pametni i uporni'', rekao je Vidić gospodarstvenicima.

Dodao je da su im vrata opčine uvijek otvorena, a za kraj je napomenuo kako je Općina Čapljina zasigurno jedna od onih općina koje najviše pomažu gospodarstvenicima u administrativnom smislu.

Gospodarstvenici su druženje iskoristili za razmjenu iskustava, kao i za razgovor o planovima za sljedeću godinu.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close