SEEBA

Bisnode Klub Visokih peta na radnoj fiki

Bisnode Klub Visokih peta, kao podrška ženama u biznisu, okuplja poslovne, poduzetne žene, koje na najbolji način kombinira ugodno s korisnim.
Gospodarstvo / Flash | 02. 11. 2017. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sarajevu je održan ''Klub Visokih peta'', koji je Bisnode ovoga puta realizirao u suradnji s konzultantskom kućom SEEBA, u njihovom novom poslovnom prostoru Digital Bussines Space.

Prema riječima Zlate Mulać, direktorice Bisnode BH, cilj ovog druženja druženja i dalje je isti  - kreirati mjesto koje nudi značajne informacije i kontakte u atmosferi koja motivira bh. poslovne žene da budu aktivnije i samosvjesnije.

Uz Bisnode Speed Networking i mnogo pozitivne energije prisutnih dama, DBC je postao mjesto za upoznavanje novih poslovnih partnera,  druženje, mentoriranje, razmjenu iskustava poslovnih žena i stjecanje novih poznanstava.

Predstavnice 48 bh. kompanija družile su se po švedskom običaju fika, tradicionalnoj kavi uz slatko pecivo bullar. Zanimljivo je da je u Švedskoj, radna fika uobičajena praksa i na radnim mjestima, čak i u državnoj upravi, barem jednom tijekom radnog dana kada se zaposlenici druže kako bi raspravljali o privatnim i profesionalnim pitanjima a nije neuobičajeno da se uprava pridruži radnicima.

"SEEBA, kao domaćin ovog eventa, zahvaljuje se svim sudionicima na dolasku u naš co-working, digital showcase i upskilling centar Digital Business Space (DBS). Bilo je zaista divno sudjelovati u ovom projektu zajedno sa Bisnode-om i okupiti 48 predstavnica velikih, srednjih i malih poduzeća kao i javnog sektora na jednom mjestu i omogućiti im platformu za umrežavanje, razmjenu ideja, sklapanje novih poslovnih partnerstava, prepoznavanje novih prilika za razvoj, i na taj način kreiranja novih vrijednosti za našu državu, što je i jedan od strateških ciljeva DBS-a", izjavila je Emina Hajrić, CEO SEEBA Balkans.

Sa redakcijom ženskog portala Coolstyle.ba, medijskog partnera Kluba Visokih peta, Klubu je prisustvovala i neovisna dijamantna direktorica Bontus Oriflame tima Željka Bontus, koja je darovala sve prisutne dame.

''Sa zadovoljstvom smo počastile sudionice ovog skupa koji nam je omogućio da predstavim prisutnima kvalitetu proizvoda Oriflame kompanija i da ih pozovem na događaj koji pripremamo u nedjelju 05. 11. 2017. pod nazivom ''Pretvori kozmetiku u novac'' u Radon Plazi, gdje ćemo imati više prilike razgovarati o mogućnost ostalih aktivnosti'', izjavila je Željka Bontus.

Francuska pekara Maison Coco je zasladila druženje svojim delicijama, Bontus Oriflame Team, Prevent.Lab i salon ljepote Butterfly počastili su dame prekrasnim poklonima, a SEEBA je omogućila gratis korištenje njihovog prostora i usluga, tako da je Klub Visokih peta i opet bio i koristan i zabavan networking poslovni susret.

Kopirati
Drag cursor here to close