Velika nagradna igra do 1. listopada

Bingo i Pan časte iz dana u dan

Svakog dana tijekom trajanja nagradne igre najsretniji će imati priliku da osvoje jedan od tri PAN ruksaka, a svakog ponedjeljka i po tri PAN lazy bag-a ili PAN frižider.
Gospodarstvo / Flash | 09. 09. 2019. u 12:45 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Carlsberg BH u suradnji s lancem trgovina Bingo pripremila je sjajne vijesti za sve ljubitelje Pan piva. Osim uživanja u najdražem okusu, za svaku kupovinu Pan piva sada mogu biti i nagrađeni, i to u sklopu velike nagradne igre „Bingo i Pan časte iz dana u dan“. 

Za sudjelovanje u nagradnoj igri koja traje do 1. listopada, potrebno je kupiti jedan od Pan proizvoda u bilo kojoj Bingo trgovini u Federaciji BiH te na broj 091 210 114 poslati SMS sadržaja: PAN (razmak) BROJ FISKALNOG RAČUNA, te obvezno sačuvati fiskalni račun kao dokaz o kupovini.

Svakog dana tijekom trajanja nagradne igre najsretniji će imati priliku da osvoje jedan od tri PAN ruksaka, a svakog ponedjeljka i po tri PAN lazy bag-a ili PAN frižider. Svi oni koji ne budu izvučeni u dnevnim i tjednim izvlačenjima, ostaju i dalje u bazi, sve do finalnog izvlačenja. Glavna nagrada, koja će obradovati jednog Pan fana je putovanje u Istanbul za dvije osobe.

Imena dnevnih i tjednih dobitnika se mogu provjeriti na Facebook stranicama Pan BiH i Bingo, gdje se nalaze i sve informacije o nagradnoj igri. Svi dobitnici će neposredno po izvlačenju biti telefonski kontaktirani, a nagrade će im biti dostavljene na kućnu adresu.

Kopirati
Drag cursor here to close