CNC operater

Besplatna predavanja za najpoželjnije strukovno zanimanje Europe

Gospodarstvo / Flash | 28. 02. 2016. u 20:04 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

INTERA TP organizira otvoreni dan tj. besplatna predavanja za sve zainteresirane za CNC tehnologije strojne obrade metala koja će se održati u petak 4.3.2016. u 17.00h u prostorijama INTERA HTEC (Haas Technical Education Center), priopćeno je.

INTERA HTEC je najsuvremeniji centar za obuku u proizvodnim CNC tehnologijama u BiH koji pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi.

Iskoristite priliku i osjetite što Vam može pružiti praktična tromjesečna obuka rukovanja CNC strojevima. Svi zainteresirani za besplatna probna predavanja svoje prisustvo mogu potvrditi mail-om na [email protected].

Inače, otvoren je poziv za novi ciklus obuke za CNC operatere koji počinje u ponedjeljak, 14. ožujka 2016. Svi zainteresirani se mogu prijaviti također na [email protected].

Do sada je kroz sedam ciklusa obuke u INTERA HTEC centru, obuku CNC operatera prošlo preko stotinu polaznika od kojih je većina iskoristila obuku kao potencijal za zapošljavanje.

Kopirati
Drag cursor here to close