Zadovoljan radom

Bandić u Beču podržao Udrugu hrvatskih poduzetnika

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izrazio je danas zadovoljstvo radom Udruge hrvatskih poduzetnika u Austriji, podržavši njen rad i zaželivši svim hrvatskim poduzetnicima u Austriji puno uspjeha.
Gospodarstvo / Flash | 02. 12. 2019. u 18:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oko 80 posto Hrvata u Austriji čine Hrvati iz BiH,a od tog broja je 80 posto iz bosanske Posavine.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izrazio je danas zadovoljstvo radom Udruge hrvatskih poduzetnika u Austriji, podržavši  njen rad i zaželivši svim hrvatskim poduzetnicima u Austriji puno uspjeha.

Foto: Bljesak.info / Bandić u Beču podržao Udrugu hrvatskih poduzetnika

''Sretan sam kada vidim kako su se hrvatski poduzetnici u Austriji organizirali i njihova udruga treba biti primjer svima ostalima'', kazao je Bandić, koji je u pratnji hrvatske veleposlanice u Austriji Vesne Cvjetković posjetio prostorije Udruge hrvatskih poduzetnika u Austriji te obišao prvi hrvatski božićni sajam u Beču koji ta udruga organizira.

''Ovaj posjet je veliko priznanje za nas i posebno nam je važno da su Grad Zagreb te čelni ljudi toga grada prepoznali naš rad'', kazao je u izjavi za kroativ Niko Ilić, predsjednik Udruge hrvatskih poduzetnika u Austriji.

Foto: Bljesak.info / Bandić u Beču podržao Udrugu hrvatskih poduzetnika

Veleposlanica RH-a u Austriji Vesna Cvjetković iskoristila je prigodu te u opuštenom i ležernom razgovoru istaknula da pohvali rad Udruge, istaknuvši kako je riječ o jednoj od najuspješnijih hrvatskih udruga u Austriji.

Predstavnici Udruge upoznali su Bandića s planovima i aktivnostima koje ta udruga realizira te su zajedno u društvu s hrvatskom veleposlanicom, obišli prvi hrvatski sajam u Beču, gdje su kušali hrvatske proizvode.

Foto: Bljesak.info / Bandić u Beču podržao Udrugu hrvatskih poduzetnika

Inače, Bandić je danas u Beču na poziv bečkog kolege Michaela Ludwiga, a tijekom sastanka razgovarali su o  daljnjem unapređenju suradnje Zagreba i Beča, koja mnogim europskim metropolama može poslužiti kao primjer.

Kopirati
Drag cursor here to close