CNUS

Alfa Therm uspješno završio projekt novog terminala C zračne luke Dubrovnik

Gospodarstvo / Flash | 12. 05. 2017. u 16:53 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službeno je otvoren novi Terminal C zračne luke u Dubrovniku, po svojoj veličini značajno veći od prethodna dva terminala. Poduzeće Alfa Therm je također doprinijelo uspješnom završetku projekta izvodeći kompletne strojarske instalacije, te kompletan centralni nadzorni upravljački sustav (CNUS).

Radovi na zračnoj luci, započeti još krajem 2015. godine nedavno su završeni rekonstrukcijom i integriranjem postojeća dva terminala A i B.

"Napravljen je ogroman posao, zadovoljni smo uspješnom provedbom projekta i dobrom suradnjom sa investitorima i partnerima. Obzirom da ove godine obilježavamo 30-u obljetnicu osnutka ovakvi projekti za nas predstavljaju potvrdu da je odluka o podizanju razine kvalitete i usluge, te ulaganje u nove tehnologije i edukaciju uposlenika bila ispravna i najbolji način realiziranja uspješnog poslovanja kroz sve ove godine. Naši djelatnici su pokazali kako su dorasli ovako složenom projektu koji su u veoma kratkom roku uspješno i završili", kažu u Alfa Thermu za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close