Kreativnost bez granica

Agencija ''Via Media'' otvorila ured u Dubaiju

Gospodarstvo / Flash | 06. 07. 2017. u 11:30 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U godini u kojoj slavi 20 godina postojanja, vodeća bh. full service marketing agencija, Via Media, ponovno otvara ured u Dubaiju. Kreativnim kampanjama i vrhunskim rezultatima agencija je kreirala impresivan portfolio u kojem se nalaze veliki međunarodni i lokalni brendovi.

Upravo je Via Media, za projekt ''Muzej javnih nabavki'', prošle godine osvojila i prvi Zlatni Sempler za BiH.

Via Media Dubai, potvrda je strateškog usmjerenja agencije ka daljnjoj ekspanziji poslovanja i suradnji s velikim svjetskim klijentima. Grad s najvišom zgradom na svijetu, grad u kojem je sve moguće velika je inspiracija, prilika ali i veliki poslovni izazov.

“Nestašni smo, razigrani, radoznali i stalno tragamo za novim i boljim načinima rada. Dobar tim, poznavanje tržišta, konkurencije i sjajne ideje, naša su prednost na ovom tržištu. Dubai je domaćin EXPO 2020, za nas je to izvrsna poslovna prilika da iskustvom i ekspertizom odgovorimo na najzahtjevnije potrebe tržišta. Iskorak na GCC tržište dokaz je da kreativnost zaista nema granice i da vas dobra poslovna ideja, strategija i znanje može dovesti do velikih ciljeva. Već imamo klijente i spremamo kampanje koje s nestrpljenjem očekujemo idući mjesec na tržištu UAE”, izjavila je Vesna Beganović, Founder & CEO agencije Via Media.

Pored trenutne suradnje s međunarodnim klijentima, Via Media Dubai posjeduje potrebno iskustvo i infrastrukturu da bude kvalitetna podrška regionalnim kompanijama prilikom ulaska na tržišta GCC-a.

Kopirati
Drag cursor here to close