Filmski festival

Addiko Bank i Mastercard vode vas u Cannes

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi postojeći klijenti Addiko banke, koji za vrijeme trajanja nagradne igre, od 10.02. do 10.04, obave minimalno 5 transakcija Addiko Mastercard kreditnom karticom, minimalne vrijednosti 10 KM po transakciji.
Gospodarstvo / Flash | 10. 02. 2020. u 12:32 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Addiko banka će, u suradnji sa Mastercardom u BiH, nagraditi glamuroznim iskustvom dva klijenta odlaskom na filmski festival u Cannes. Nagradni aranžman vrijedi za dvije osobe, pa će svaki dobitnik u cannesu uživati sa svojom pratnjom. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi postojeći klijenti Addiko banke, koji za vrijeme trajanja nagradne igre, od 10.02. do 10.04, obave minimalno 5 transakcija Addiko Mastercard kreditnom karticom, minimalne vrijednosti 10 KM po transakciji. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju i svi novi klijenti, koji u periodu trajanja nagradne igre ugovore Addiko Mastercard kreditnu karticu.

''Svakodnevno se trudimo klijentima priuštiti najbolje korisničko iskustvo i vrhunski tretman. Svi naši klijenti zaista zaslužuju iskusiti nesvakidašnje filmsko iskustvo. U ovoj nagradnoj igri naša dva najsretnija klijenta doživjet će jedinstveno filmsko iskustvo, rezervirano za najveće filmske zvijezde i u periodu 21.-23.5. prošetati crvenim tepihom filmskog festivala“, rekla je Belma Sekavić – Bandić, članica Uprave Addiko Bank dd Sarajevo. 

''Ova vrijedna nagrada sastoji se od dvije povratne avionske karte na relaciji Sarajevo-Nica-Sarajevo, prevoz limuzinom na relaciji Nica-Cannes-Nica, 2 noćenja u luksuznom hotelu Hôtel BarrièreLe Majestic, usluge stiliste i frizera, posjeta i fotografisanje na crvenom tepihu, „backstage“ obilazak Kanske palače, mjesta gdje se održava Kanski filmski festival, a ukupna vrijednost nagrade, po dobitniku, iznosi oko 30.000 KM“ istaknuo je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja luka, te pozvao sve korisnike Addiko Mastercard kreditnih kartica, da što više koriste Addiko Mastercard kreditnu karticu kako bi povećali šanse za osvajanje ovog zaista neprocjenjivog iskustva.

Beskontaktna Addiko Mastercard kreditna kartica sadrži čak tri kartične funkcionalnosti u samo jednoj platnoj kartici: revolving, odgođeno ili plaćanje na rate, po želji i u skladu sa potrebama klijenta.

Više informacija o Addiko kreditnoj ponudi, karticama, kao i ostalim informacija o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banke u BiH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close