ICERTIAS

Addiko Bank dobila međunarodni certifikat "Customers' Friend – Predani Izvrsnosti”

Customers' Friend certifikat je prestižno međunarodno priznanje koje se dodjeljuje kompanijama i organizacijama koje njeguju uzoran odnos prema svojim klijentima.
Gospodarstvo / Flash | 09. 07. 2019. u 18:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Addiko Banka u Bosni i Hercegovini dobila je priznanje "Customers' Friend - Predani Izvrsnosti" koje dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS - International Certification Association sa sjedištem u Švicarskoj.

Customers' Friend certifikat je prestižno međunarodno priznanje koje se dodjeljuje kompanijama i organizacijama koje njeguju uzoran odnos prema svojim klijentima.

Organizacije nominirane za "Customers' Friend" prolaze strog proces analize koja uključuje niz provjera koje provodi organizacija ICERTIAS. Addiko Banka je, u sklopu ove certifikacije, prošla detaljan proces istraživanja i verifikacije koji je temeljen na četiri glavna analitička "stupa": 1. Ugled, 2. Komunikacija i društvene mreže 3. Korisničko iskustvo; i 4. Povjerenje, pri čemu je svaki od ovih stupova dodatno vrednovan kroz pojedinačne podskupine.

Zahvaljujući visokim ocjenama, Addiko Banka je stekla pravo na status "Customers’ Friend - Predani Izvrsnosti" (engl. Customers' Friend - Dedicated to Excellence). Potpisivanjem službene Customers' Friend deklaracije koja obavezuje tvrtke na održavanje izvrsnog odnosa sa svojim klijentima, partnerima i zaposlenicima – Addiko Banka je ispunila sve uslove u cijelosti kao nositelj prestižnog međunarodnog statusa i priznanja "Customers' Friend - Predani Izvrsnosti ".

Kopirati
Drag cursor here to close