Preusmjeravanje prometa

Započeli novi radovi na mostarskim ulicama, vozači se mole za oprez i razumijevanje

Radovi na izgradnji glavnog lijevoobalnog kolektora Grada Mostara se odvijaju planiranom dinamikom, navodi se iz Gradske uprave Mostar.
Gospodarstvo / Flash | 12. 02. 2018. u 16:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas su započeli radovi na vodovodnoj komori lociranoj na ulasku u naselje Zalik (podvožnjak) pa se vozačima preporućuje korištenje nove prometnice kroz Sjeverni logor.

U narednim danima počet će radovi na otvorenom iskopu u ul. M. Tita, od Narodnog pozorišta do raskrižja sa ulicama Karađozbegova - Osmana Đikića, sve sa ciljem što bržeg okončanja radova. Zbog ovih radova doći će do izmještanja posuda za odlaganje otpada (kontejnera za smeće), a o novim lokacijama istih građani će biti pravovremeno informirani.

Otpočeli su radovi na iskopima za izgradnju glavnog kolektora na dionici 'Razvitak' - ul. Huse Maslića zbog čega je došlo do preusmjeravanja prometa preko parkinga odnosno do naizmjeničnog propuštanja vozila. Kako bi se omogučilo dvosmjerno odvijanje prometa na ovom dijelu ul. M. Tita, mole se građani da parkiranim vozilima ne ometaju odvijanje prometa.

Radovi na izgradnji glavnog lijevoobalnog kolektora Grada Mostara se odvijaju planiranom dinamikom, navodi se iz Gradske uprave Mostar.

Na dionici Lučki most - izlazna građevina mikrotunela, glavni kanalizacijski kolektor je izgrađen, te omogućen pristup ulaznoj građevini tunela u blizini Narodnog pozorišta iz pravca juga (Lučki most – Narodno pozorište).

Na ovoj dionici su u tijeku radovi na izradi priključaka na novoizgrađenu vodovodnu mrežu, te vraćanje prometnice u prvobitno stanje. Također su počeli radovi na izradi mikrotunela u dužini od cca 300 m (dionica ulazna građevina u blizini Narodnog pozorišta do izlazne građevine u blizini parka A. Šantića).

Zbog transporta cijevnog materijala potrebnog za izgradnju mikrotunela, mole se građani da uklone vozila sa ove dionice ul. Maršala Tita (Lučki most - Narodno pozorište). Podsjećamo da je na ovoj dionici ul. Maršala Tita zabranjen promet osim za vozila izvođača radova, komunalnih službi i hitnih interventnih službi (vatrogasci, hitna pomoć).

Radovi na izgradnji glavnog lijevoobalnog kolektora na dionici Autobusna stanica - 'Razvitak' su završeni, a u tijeku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže nakon čega slijedi vraćanje prometnice u prvobitno stanje.

Kopirati
Drag cursor here to close