Krater!

Pojavila se još jedna misteriozna rupa u Mostaru

Stanari kažu, kako se ova rupa pojavila prije otprilike tjedan dana, a u nju je samo postavljen znak, koji bi trebao upozoriti vozače na opasnost.
Gospodarstvo / Flash | 07. 08. 2018. u 19:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedna misteriozna rupa pojavila se na jednoj od prometnica u Mostaru - ovoga puta kod Trga Tihomira Mišića u Mostaru.

I ova prometnica je rekonstruirana prošle godine, tijekom postavljanja cijevi za kolektore, no, nažalost. nije dugo izdržala.

Stanari kažu kako se ova rupa pojavila prije otprilike tjedan dana, a u nju je samo postavljen znak, koji bi trebao upozoriti vozače na opasnost.

Foto: Bljesak.info / Put u središte zemlje

U međuvremenu, javili su nam čitatelji, znak je otklonjen.

Podsjećamo, prvobitno se pojavila rupa na prometnici Bulevaru. Ova prometnica je asfaltirana prošle godine nakon radova na kolektorima.

Inače, mostarski Bulevar nakon rekonstrukcije pretrpio je još jedno bušenje jer su dva mjeseca nakon dovršetka radova, radnici kopali rupu kako bi sanirali nekakav kvar. Rupa još uvijek nije u potpunosti sanirana.

Inače, izgradnju kolektora od samog početka pratili su razni problemi pri izvođenju radova, a Mostarci su svjedočili krpljenju tek postavljenog asfalta, probijanju vodovodnih cijevi, kašnjenju u zadanim rokovima, a najsvježiji poraz u radovima je ''otvaranje brojnih rupa'' nakon kiše.

Oko mostarskih kolektora digla se i svjetska prašina pa je švedski veleposlanik javno rekao kako toj zemlji nije svejedno jer je uložila svoj novac u nešto što još uvijek, unatoč obećanjima, nije u funkciji.

Zabrinuta je i Svjetska banka, ali valjanog odgovora na sve nema.

Kopirati
Drag cursor here to close