Titova ulica

Nova faza u izgradnji kolektora: Oprez u prometu kod 'Razvitka'

Radovi na sjevernom dijelu, odnosno u Titovoj ulici kod 'Razvitka' su ušli u novu fazu, te se već kopa od tog objekta prema jugu.
Gospodarstvo / Flash | 09. 02. 2018. u 08:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radovi na izgradnji kolektora se nastavljaju. Trenutno se radovi izvode na dvije lokacije - od autobusne stanice prema nekadašnjoj robnoj kući 'Razvitak', te od Lučkog mosta prema Šehitlucima.

Radovi na sjevernom dijelu, odnosno u Titovoj ulici kod 'Razvitka' su ušli u novu fazu, te se već kopa od tog objekta prema jugu.

Na ovom dijelu Titove ulice dolazi do povremenih zastoja u prometu, jer se vozila propuštaju naizmjenično. Promet se odvija preko nogostupa, a regulaciju prometovanja vozila tijekom radnog vremena vrše radnici firme 'Amitea' koja i izvodi radove na spomenutoj lokaciji.

Iz Grada Mostara još uvijek nije stigla nikakva obavijest o tomu kako će se regulirati promet od nekadašnje R.K. 'Razvitak' do zgrade Narodnog pozorišta. Vozačima i stanarima ostaje da se prilagode dnevnim izmjenama prometovanja u ovom dijelu Titove ulice do okončanja radova.

U studenom je gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić je rekao da će radove na mikrotuneliranju od Šehitluka prema jugu izvoditi njemačka tvrtka Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH & Co. KG iz Kassela, a vrijednost radova je 10,6 milijuna maraka.

Vrijednost projekta izgradnje glavnog kanalizacijskog kolektora i pročistača otpadnih voda iznosi oko 23 milijuna maraka, a radovi na izgradnji započeli su 2015. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close