Normalizirano prometovanje

Mostar: Završeno asfaltiranje Titove ulice

Radovi su proteklih mjeseci trajali kod parka Aleksa Šantić, zatim kod Šehitluka i Narodnog pozorišta, te kod zgrade Porezne uprave (nekadašnji SDK).
Gospodarstvo / Flash | 29. 12. 2018. u 15:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom subote završeno je postavljanje asfaltne podloge u Titovoj ulici, kod Šehitluka. Prije toga urađeni su zemljani radove, koje je izvodila firma 'Amitea', dok je asfaltiranje ceste urađeno od strane firme 'HP Investing'.

Tako je nakon višemjesečne privremene regulacije prometa tom ulicom, normalizirano kretanje automobila, odnosno vraćeno je u prvobitno stanje. Privremeno postavljena signalizacija je uklonjena, a promet se ponovno odvija u smjeru jug-sjever, odnosno od Lučkog mostar prema nekadašnjoj Robnoj kući 'Razvitak'.

Izmjena u prometovanju nastupila je zbog radova na kolektorima, te radovima na vodovodnoj i kanalizacijskoj mreži. Radovi su proteklih mjeseci trajali kod parka Aleksa Šantić, zatim kod Šehitluka i Narodnog pozorišta, te kod zgrade Porezne uprave (nekadašnji SDK).

Osim ovih radova, završeno je asfaltiranje Titove ulice od platoa Autobusne i željezničke stanice do naselja Zalik. Izvršeno je i postavljanje prvog sloja asfalta od novog mosta do kružnog toka kod naselja Zalik. Radovi na postavljanju drugog sloja asfalta na ovoj dionici i puštanje u promet preostale dvije kolničke trake očekuje se uskoro.

Kopirati
Drag cursor here to close