Nema druge

Začepi nos i pomalo: Kad kiša 'osvježi' mostarske šahtove

Iako su u više navrata, kako govori, pomoć zatražili od mostarskog poduzeća Vodovod, ona im nije ukazana te su rješenje ovog problema potražili kod privatne firme koja se bavi ispumpavanjem i čišćenjem kanalizacijskih cijevi.
Gospodarstvo / Flash | 18. 01. 2019. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Kanalizacija se izlila prije par dana, a uz kišu koja je počela danas, stanje je katastrofalno. Uz nesnosan smrad otežan nam je i pristup do zgrade, a kanalizacija je dospjela čak i u podrume'', govori stanar Vukovarske ulice u Mostaru koji se, zbog ignorantskog odnosa odgovornih službi, odlučio požaliti našoj redakciji na probleme s kanalizacijom s kojima se suočava u svom naselju.

Foto: Bljesak.info / Šaht u Vukovarskoj ulici

Iako su u više navrata, kako govori, pomoć zatražili od mostarskog poduzeća Vodovod, ona im nije ukazana, te su rješenje ovog problema potražili kod privatne firme koja se bavi ispumpavanjem i čišćenjem kanalizacijskih cijevi.

Foto: Bljesak.info / Šaht ispred Sportskog saveza u Mostaru

Slična situacija, zatekla je našeg fotografa i u mostarskom naselju Centar 2, gdje u ulici Ante Starčevića, također danima, stanari vode borbu s kanalizacijom koja, kako govore, uz brojne neugodnosti predstavlja i potencijalni izvor zaraze i smrada.

Foto: Bljesak.info / Šaht ispred Sportskog saveza u Mostaru

Čekajući na reakcije i pomoć nadležnih službi, stanarima, baš kao i našem fotografu, ne preostaje ništa drugo nego da začepe nos i šaht, koji je sad već poprimio izgled manje bare, zaobiđu u širem luku. 

 

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close