7. Sarajevo Marketing summit: Od kriznog do marketinga uspjeha i budućnosti

Ostalo je još samo 5 dana za prijave na ovu prestižnu konferenciju, koja će biti prilagođena online i offline formatu
Gospodarstvo / Flash | 25. 09. 2020. u 15:46 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pravo je vrijeme da napravimo presjek trenutnog stanja, o tome kako su se marketari i njihovi timovi snašli i prilagodili kriznom stanju i komunikaciji, te što su njihovi naredni koraci i taktike za opstanak na sve zahtjevnijem tržištu.

Komuniciramo online i digitalizacija je doživjela svoj vrhunac u doba COVID-19, ali što je sa prodajom?

Marketing i prodaja ne smiju biti na distanci, i sada više nego ikada marketari trebaju biti potpora prodaji i njihivm prodajnim programima.

Da li su kompanije i brendovi spremni za nadolazeću recesiju, i da li imaju već pripremljene planove i taktike kako spremni dočekati nove izazove?

Na 7. Sarajevo Marketing Summitu govorit će se upravo o kriznom komuniciranju, novim trendovima i prilagođavanjima u vrijeme krize, smanjenoj potražnji i potrošnji roba, pritisku na cijenu i marketing budžete, te kako se u takvim situacijama ponašaju marketari, tj. kako pomažu prodaji i brendovima.

Accelerate your marketing after COVID 19

Poseban fokus kroz cjelodnevni bogati program bit će o temi i marketing aktivnostima nakon COVOD-19, kroz sve grane i alate marketinga. Govornici koji će obilježiti ovogodišnju konferenciju domaći su i regionalni marketing stručnjaci, predstavnici vodećih regionalnih i internacionalnih kompanija, koji će na svojim primjerima i dobrim praksama proći kroz alate i taktike koje su koristili i dobro iskoristili u vrijeme krize, kako će iste koristiti dalje, te što to dobro donosi njihovom biznisu.

Upoznajte govornike 7. Sarajevo Marketing Summita

Maruša Hrovat ( Luna TBWA), Ethem Numić (AS Holding), Jasmin Marić (Olx.ba), Anna Albinsson (Bisnode), Vesna Beganović (Via Media), Vesna Vlašić Jusupović (Mc Cann Sarajevo), Zvezdana Žujo (Communis Sarajevo), Nedžad Tucaković (New Event), Martina Jakešević (Mercator BH), Marina Nevrt (Orbico Beauty), Kenan Hadžić (ESP BH - OPA), Maja Arslanagić (EFSA), Melika Husić (EFSA), Selma Kadić Maglajlić (Copenhagen Business School).

Kao i prethodnih godina, na konferenciji će biti proglašena tri ovogodišnja Marketing Superstara, direktori marketinga domaće, regionalne i internacionalne kompanije, koji su sa svojim timovima kreirali kampanje koje su obilježile 2020. godinu, s posebnim fokusom na njihove marketing aktivnosti u vrijeme COVID-19.

Ostalo je još samo 5 dana za prijave na ovu prestižnu konferenciju, koja će biti prilagođena online i offline formatu, što znači da je broj mjesta za fizičko prisustvo istoj ograničeno na dozvoljeni broj propisan u zatvorenom prostoru, dok će ostale kompanije i njihovi timovi konferenciju pratiti online.

Ono što je iznimka ove godine, kotizaciju plaća kompanija, i u istoj je uračunato fizičko prisustvo direktora marketinga + link za online praćenje konferencije za marketing tim ili cijelu kompaniju. PRIJAVI se na: www.marketing-summit.ba

Kopirati
Drag cursor here to close