Zadnji trzaji  

Osunčana jesen na Bunici

Jesenje prizore pokvarilo je kako to redovito biva smeće i tragovi nečijeg uživanja pod zvijezdama.
Gospodarstvo / Ekologija | 30. 10. 2021. u 16:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U čarobnim jesenskim bojama uz zadnje trzaje sunce pred kišni tjedan koji je pred nama uživali su oni Mostarci koji su subotu odlučili provesti na Bunici - dalje od gradskog asfalta, terasa, gužvi u tržnim centrima u kojima se uvijek nešto traži.

Jesenje prizore pokvarilo je kako to redovito biva smeće i tragovi nečijeg uživanja pod zvijezdama.

Foto: D.K./ Bljesak.info / 

Inače, danas su se temperature u BiH dizale do 21 °C, a u nedjelju 31. listopada očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Za prvi dan studenog prognozira se umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima kiša se očekuje u većini područja, a u Hercegovini intenzivnije padaline.

Jutarnja temperatura od 4 do 10, na sjeverozapadu Bosne i u Hercegovini do 12, a dnevna od 14 do 20 °C.

Foto: D.K./ Bljesak.info / 

U utorak 2. studenog u jutarnjim satima i veći dio prijepodneva oblačno vrijeme s kišom. U Hercegovini lokalno intenzivnije padaline. U ostatku dana prestanak padalina i postepeno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura od 6 do 13, na jugu do 16, a dnevna od 12 do 18, na jugu do 20 °C.

Foto: D.K./ Bljesak.info / 

U srijedu 3. studenog, prema prognozi, pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prijepodne u Hercegovini lokalno slaba kiša. Prema kraju dana ili tijekom noći kiša se očekuje u većini područja. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 11, a dnevna od 13 do 19, na jugu do 21 °C.

Kopirati
Drag cursor here to close