Eko HUB Blagaj/Novi Val

Odazovi se - Akcija čišćenja na području lokalne zajednice Blagaj

Ovu akciju čišćenja provest će članovi udruženja: STK „Blagaj City“, „Bunica Boating“, „Laks d.o.o“, „Grad Mostar“ kao i lokalno stanovništvo gdje je predviđeno 20 sudionika.
Gospodarstvo / Ekologija | 14. 12. 2020. u 11:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val, organizira akciju čišćenja s lokalnom zajednicom Blagaj, u srijedu 16.. prosinca s okupljanjem sudionika u 9:30h u Eko centru Blagaj i početkom akcije u 10 h koja traje do 14 h. Akcija čišćenja će se održati na lokaciji – Blagaj (kulturno historijska staza – Vrelo Bune).

Ovu akciju čišćenja provest će članovi udruženja: STK „Blagaj City“, „Bunica Boating“, „Laks d.o.o“, „Grad Mostar“ kao i lokalno stanovništvo gdje je predviđeno 20 sudionika.

Ovoj aktivnosti će se pridružiti i veleposlanica Švedske u BIH Johanna Strömquist koja će se obratiti medijima u 11h na lokaciji izvora Vrela rijeke Bune.

U slučaju vremenskih nepogoda akcija čišćenja će biti odgođena, gdje će se u dogovoru s predstavnicima lokalne zajednice Blagaj odrediti novi datum. Svi sudionici će dobiti potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta “Misli o prirodi!” koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a finansijski podržava Švedska.

Kopirati
Drag cursor here to close