Još jedna sramota

Krvave i jadne scene s mostarske ulice

Ne bi trebala biti velika filozofija komunalnim redarima kojima se Grad pohvalio otkriti od kud su se stvorili životinjski ostaci.
Gospodarstvo / Ekologija | 14. 10. 2021. u 15:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Životinjske lubanje, otpad koji bi trebalo posebno zbrinjavati, završio je po dobrom starom mostarskom običaju, pored kontejnera, u parku.

Foto: Bljesak.info / Opet...

I dok su gradu puna usta toga kako će se komunalni problemi rješavati, a građanima puna usta toga kako je grad prljav zbog nekog tamo drugog, netko treću šuti i baca otpad kojem nije mjesto ni u ''običnim'' kontejnerima, a kamoli pored njih.

Foto: Bljesak.info / Tko je kriv?

Ne bi trebala biti velika filozofija komunalnim redarima kojima se Grad pohvalio otkriti od kud su se stvorili životinjski ostaci. No, zavrtjet ćemo se sigurno u krugu da onaj tko je bacio nema gdje drugo baciti a onaj tko mu je izdao dozvolu za rad da mu nije osigurao odgovarajući prostor za zbrinjavanje animalnog otpada. Inače, za ''krvavu'' lokaciju postoji službena odluka Grada o izmiještanju kontejnera. No, po tom pitanju ne čini se ništa.

A dotada ćemo gledati krvave jadne prizore s mostarskih ulica i to tamo gdje jedni galame za park i zelenu površinu a drugi šute i bacaju.

Kopirati
Drag cursor here to close